2017 Holden Colorado

A 2017 Chevrolet Colorado bemutatója Brazíliában lesz, így Ausztráliába jelzi, hogy a horizonton a népszerű Holden Colorado-val később még ez évben megérkezik. A következő bangkoki felfedezés lesz a GM Australia épített Colorado Xtreme bemutató autó, ami az újratervezett 2017-es Colorado-ból készült a friss stílussal, a megnövekedett technológiával, és a kiterjesztett kínálattal a kiegészítőkből, a bemutató autón. A 2017 Colorado-t keményre tervezték, a kifinomult kinézete ellenére is. A vonalai szögletesebbek és tervszerűek, ami bólint az Amerikai truck DNS-re, amik adnak erős megjelenést.

 
 

2017 Chevy Colorado

 
  Az újratervezett Colorado megkapta a globális design nyelvet, ami utal az erőre, a szilárdságra, és a presztízsre. A szobrászművészettel és a precizitással hangsúlyozzák a megkülönböztetést, a sportossággal, és az ütközőtől, a kiterjesztett karcsú hűtőráccsal, és az izmosabb motorháztetővel. A Colorado kifejező új megjelenését kombinálták, az új vékony LED menetfényekkel. A Colorado utastere bevezeti presztízzsel az egyenetlen design-t, a teljes stílus átalakítással, ami összpontosít a kényelemre, a tágasságra, a finomításra, és a technológiákra.  
 

2017 Colorado - int -

 
 

A vezető és utasa új műszerfalat kapott, és az ülés kárpitok felemelik a prémium érzést a járműben. Az utasok még megkapják 8 colos érintőképernyős kijelzőt, ami már tartalmazza a MyLink információs rendszert, és az Apple CarPlay-t és az Android Auto mobil csatlakozási rendszert. A lágytapintású kifinomult anyagok, a kárpitok, és a befejezés használt mindenütt, így a truck biztosítja a kényelmet, mint képesség. Tovább fokozza a Colorado ütős design-ját, és a „Go anywhere” jellemző széles kínálat, az eredeti Holden kiegészítők, amiket ihletett a nemrég bemutattak a Colorado Xtreme bemutató autón.

- Kartos Patrik -

2016-06-04, 11:36:41

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter