2016 Holden Trailblazer SUV

Holden megerősítette az új Chevrolet Trailblazer leleplezését Brazíliában, ahol lekapják a köpenyt az új Holden 4x4-es SUV-ról a Colorado7-ről. A legkifinomultabb design-val, a megnövekedett tartalommal, és a kifinomult utazási kényelemmel a Trailblazer lesz, jelentős mértékben különböző jármű az elődjéhez képest, vendéglátás a változatos ügyfelekkel, és szükségletekkel. Az ügyfél visszajelzések és változások jármű design-ban a fontos gyárak döntésében az újra nevezett népszerű SUV Trailblazer – mondta Geraldine Davis (Holden’s Executive Director, Marketing). „Az újra tervezett 2017-es Trailblazer-vel, tárcsáztuk fel a luxust és az utazási kényelmet, ami kínál több prémium SUV-t a kényelmesebb magabiztos városi területeken, de a maradványok éppen képessé teszik a hétvégi túrákra.” – Mondta Ms. Davis.

 
 

 

2017 Chevy Trailblazer

 
  A Colorado testvéreként az új 2017 Trailblazert is Ausztráliában mutatták be jelentős javulással, a vezetési kényelemben, ami mellett megőrzi a kalandos szellemét. A Trailblazer debütál a kifinomult új megjelenésével, a fejlett járművel és a csatlakozási technológiákkal valamint használja még a prémium anyagokat is. „Míg az újra tervezett Trailblazer megosztja képességét a 4x4 DNS-val, amit a Colorado pickup truck-val közösen használ, ez ellátja nagyon eltérő ügyféllel a prémium stílussal és kényelemmel, minden családnak.” – Peter Keley mondta (Holden’s Executive Director – Sales). „A Colorado mindig társult a kivételes off-road teljesítménnyel, és a Trailblazer megosztja, ami a 4x4 örökség, azonban elvárja a használatot a nagy különböző módon.” – mondta Mr. Keley. „A Trailblazer egy 4x4-es, 7-személyes túraautó, ami kifinomult és sima az utakon az iskolába menet, de még mindig képes a fej legyőzött nyomon követni, miközben tökéletes kemping helyszín.  
 

2017 Chevy Trailblazer - int -

 
 

A Trailblazer szintén szállít ügyfél várakozást a kényelemmel, luxussal, és fejlett technológiákkal, mint az új Apple CarPlay és az Android Auto phone project technológiák. A 2017 Trailblazer befolyása az erőnek és szilárdságnak bemutatja a Colorado globális design nyelvét, de hozzáteszi a réteghez a presztízst és a luxust, a kifinomult szín palettával, az aláírás LED nappali fényekkel, és használja a króm kiegészítőket. A Trailblazer fényűző és komfortos utastere tükrözi a több prémium hellyel, és praktikusabb az elődnél a Colorado7. Holden új SUV-ja még kapott teljesen új műszerfalat, ami mellette használja a prémium anyagokat, és a kiemelő varrásokat a részleteiben, amihez készül a Trailblazer éppen, mint kényelmes és a városi környezetben, de még hosszabb utazásokon is.

- Kartos Patrik -

2016-06-04, 17:32:32

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Hit Counter
Free Hit Counter