2016 Honda Odyssey – Fülöp-szigetek

A Honda Cars Philippines, Inc. (HCPI) a Honda automobil üzletága a Fülöp-szigeteken, megkezdi forgalmazását az új Odyssey EX Variant modellnek, ami egy nagy 8-személyes modell a kínálatban. Idén már készült a Japán gyártó az új Odyssey bevezetésére, a Fülöp-szigeteki kínálatába. Az új modell megtartja az elegáns Sedan szerű megjelenését, a külső design részleteivel. Az új Odyssey EX kapott új első-hátsó ütközőt, új kiemelkedő hűtőrácsot, és a 16”-os felniket. Az új Odyssey EX még a Dual Sliding Door tolóajtót is megkapta, ami megkönnyíti a beszállást a hátsó üléssorokba.

 
 

 

2016 Honda Odyssey

 
  Az utastere a kényelemre lett kihegyezve, ami óriási helyet biztosít az utasoknak és a csomagoknak egyaránt, ami a variálhatóságának is köszönhető. A második és harmadik üléssorban 3 ülés kapott helyet, így 60:40 arányban dönthető, és bővíthető az alaphelyzetben sem kicsi csomagtér, ami a 3. sorban Magic ülésrendszerrel van kombinálva, így a padlóba rejtett ülések helyén sík csomagterünk lesz. A 8-személyes kisbusz 2+3+3 üléselrendezést kapott sorokra osztva, amihez nagy fejtér, lábtér is társul. A hátsó üléssorok középső üléseit ledönthetjük, így nagyon hosszú tárgyak szállítására is alkalmas lesz. A technológia terén is javult a felszerelése, ami már tartalmazza a műszeregységek Multi-Information kijelzőjét, ami lehetővé teszi a vezetőnek a könnyed információ szerzést a járműről.  
 

2016 Honda Odyssey - 7 személyes változat -

 
  A felszereléséből nem hagyták a 7-colos Touch Screen Display Audio-t, ami tartalmazza az érintőképernyős kijelzőt, és a több információt is megjelenít, közöttük az út információkat, a telefon kapcsolatot, a hands-free telefont (HFT), és még az audio rendszerhez a Bluetooth csatlakozást is. Az új Odyssey EX meghajtásáról az Earth Dreams technológiás 2.4 literes DOHC i-VTEC motor gondoskodik, ami 175 lóerőt tud biztosítani 6 200-as fordulaton, és a csúcsnyomatéka pedig 23.0 kg-m (225.5 Nm)/4 000 fordulat. A motorhoz a váltó is Earth Dreams technológiával készült, ami egy CVT fokozatmentes váltó, de váltófüleket is adnak hozzá, ami várhatóan az előre programozott fokozatokhoz van, mint az Audi A4 tesztautó Multitronic váltójában.  
 

  

2016 Honda Odyssey - külső részletek -

 
 

A takarékosságra is figyeltek, aminek köszönhetően megkapta az alapjárati leállás rendszert, ami a Start-Stop rendszer Honda változata, és automatikusan lekapcsolja a motort megálláskor, és fékpedál felengedésére újra indul a motor, de ezt a funkciót a többi gyártóhoz hasonlóan ki lehet kapcsolni. A biztonsági kiegészítői sem maradnak el a riválisoktól, amik között olyan extra kiegészítőket is megtalálunk, mint a vészfékezés jelzés (ESS – Emergency Stop Signal), a vezető és utas SRS légzsákai, az oldal légzsákok, a függöny légzsákok, az ABS, az elektronikus fékerő elosztó (EBD), a jármű stabilitás asszisztens, vagy a visszagurulás gátló. Az új 2016-os Honda Odyssey EX Variant kiskereskedelmi kezdő ára 1 948 000 PHP (kb. 37 300 €/ 11,6 mil. Ft) lesz, amihez választható 4 fényezés a Modern Steel Metallic, a Crystal Black Pearl, a Super Platinum Metallic, de csak a White Orchid Pearl fényezésért kérnek 20 000 PHP-s (kb. 383 €/ 118 600 Ft) felárat. A 7-személyes kivitel már különálló üléseket kap, ami még nagyobb kényelemet ad az Odyssey utasainak, és szintén elérhető az EX-V Navi felszerelésű változathoz, aminek a kiskereskedelmi ára 2 368 000 PHP (kb. 45 300 €/ 14, 05 mil. Ft). Az új modellről további részletek a Honda Fülöp-szigeteki kereskedéseinél, és a www.hondaphil.com weboldalon.

PHP – Fülöp-szigeteki peso

- Kartos Patrik -

2016-06-09, 19:10:46

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Hit Counter
Free Hit Counter