2016 HSV ClubSport R8 Track Edition

Ausztrália vezető teljesítmény autó készítője a HSV, teljes nevén Holden Special Vehicle egy ünnepi kiadást készített a jelenlegi ClubSport R8-ból, amit gyártás befejezésének ünneplésére készítettek a 340 kW-os (462.4 lóerő) 6.2 literes LS3 V8-as motorral. A HSV racing öröksége az új ClubSport R8 Track Edition a jellemző stílussal, tartalommal, és teljesítmény fejlesztésekkel, amik biztosítják az igazi motorsport élményt a rajongóknak.

 
 

 

2016 HSV ClubSport R8 Track Edition

 
  A stílusa alapján a HSV kompresszoros ClubSport R8 LSA modell csak korlátozott számban kerül értékesítésre, ami olyan külső elemeket kapott, mint a 20”-as „Blade” kovácsolt felnik Dark Stainless színben, és a sárga AP Racing 6-dugattyús féknyergek, amikről könnyebb azért felismerni a HSV tuning modelljét egy hagyományos Holden Commodore-tól. A külső megjelenését még fokozták a sötét betétekkel a szellőző nyílások körül, a fekete visszapillantó sapkákkal, de még az ajtó kilincs körül is sötét betétet használtak, valamint a hátsó részén feltűnhetnek a 4 szögletes kipufogó végek, amik hozzájárulnak, az agresszívebb HSV ClubSport R8 megjelenéshez.  
 

  

2016 HSV ClubSport R8 Track Edition

 
 

A megjelenése mellett fokozták a menettulajdonságait is a rugók és gátlók új arányaival, amik csökkentik a karosszéria csavarodást és tovább javítják a kanyarodási képességeit, valamint a reakcióját, ami nagyon előnyös a pálya napokon, és mellette még megkapta a Hyperflow Performance légterelőt is, ami szintén utal a pálya alkalmasságára. A külső mellett az utastér is megkapta a speciális modellre utaló részleteket, amik tartalmazzák a bőr sport kagylóüléseket, és a szarvasbőrbe csomagolt sport kormánykereket. Az egyedülálló jelvényt pedig elhelyezték a küszöbökön és azonosító lemez betétet is kapott, és az egyedi gyártási számot, ami kihagyhatatlan egy speciális modell szériában, amiből csak 150 db készül, plusz a 6 Új-Zélandi változat. Az új Track Edition modell kezdőára 68 990 AUD $ lesz.

- Kartos Patrik -

2016-06-09, 20:55:36

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Web Counter
Web Counter