2016 HSV Grange SV Limited Edition

Ausztrália legnagyobb autógyártójának tuning részlege a HSV, egy újabb limitált kiadású változatot dobott piacra, a Grange nevű sedan-jából, ami még az Clubsport R8/Commodore-t is túlszárnyalja méretben. A Grange csaknem 20 évet élt meg a hosszútengelytávú változat, ami szeptemberben éri el az újabb mérföldkövet, aminek ünneplésére készült az új limitált kiadású változat. Az új ünnepi modell meghajtásáról a 340 kW-os LS3 V8-as motor gondoskodik, mint a Clubsport modellekben.

 
 

 

2016 HSV Grange SV Limited Edition

 
  A felszerelése tartalmazza a luxus Onyx bőr üléseket, a Magnetic Ride Control felfüggesztést, a vezető összpontosított technológiákkal. A külső megjelenését fokozták a Grange SV-nek az egyedülálló 20”-as SV Rapier Gloss Black kovácsolt felnikkel, a fekete AP Racing 4-dugattyús féknyergekkel, az árnyékkróm kipufogó végekkel. A külső részletei megkapták a jellegzetes fekete kiemeléseket a hűtőrács körül, a lámpákon, az ütköző szellőzőkön, a visszapillantó házakon, a légnyílások körül, a csomagtér ajtón, az ajtó díszléceken, és a jelvényeken.  
 

  

2016 HSV Grange SV Limited Edition - részletek -

 
 

A ClubSport R8 limitált kiadású változathoz hasonlóan, a Grange is megkapta az azonosító kis táblát, az egyéni számozással, ami exkluzívabbá teszi. A 2016 HSV Grange SV Limited Edition kezdő ára változatlan marad, ami a 86 990 AUD $-os árat jelenti, mivel az utolsó 50 db lesz a limitált változat.

- Kartos Patrik -

2016-06-10, 16:25:06

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Web Counter
Web Counter