2016 Infiniti QX Sport Inspiration

Infiniti újabb QX SUV tanulmányt mutatott be, ami a középkategóriás SUV-ok között foglal majd helyet. Az új bemutatott modell neve a QX Sport Inspiration, ami megkapta az elegáns és erős kifejező megjelenést, jövő SUV design-val. A jövő Infiniti QX modelljeinek előhírnöke az új modell, ami a következő mid-size SUV generáció lesz.

 
 

 

2016 Infiniti QX Sport

 
  A QX Sport Inspiration a szegmensben feszes vonalakkal, izmos külső elemekkel, hosszú motorháztetővel, és a coupé-szerű tetőívvel jön hamarosan. Az új QX-et az Infiniti „Powerful Elegance” forma nyelv ihlette meg, ami viseli a márka védjegyeit, mint a dupla ívelt hűtőrácsot, a „human eye” emberi szem fényszóróit, a félhold vágású C-oszlopot, és a férfias áramló karosszéria szobrászatot.  
 

 

2016 Infiniti QX Sport - int -

 
 

Az áramló vonalak és a fejlett szaktudás, ismét tágas és szép utasteret alkotott, mint a korábban megismert QX30-ban, a Pesti tuningshow-n. Az utastere vezető-központú és utas gondolkodású megközelítésben készült. A színpalettán még mindig a fekete az uralkodó az utastérben, és a fehér villogás, ami elrejti a természetes cser színt, a meglepő még harmonikusabb vonal, forma, és anyag használattal.

- Kartos Patrik -

2016-06-11, 19:09:28

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Hit Counter
Hit Counter