2016 ItalDESIGN GTZero

ItalDESIGN legutóbbi alkotása a jövő designját, és a zöld hajtásláncot ötvözi. A GTZero egy mai GranTurismo zéró kibocsátási értékkel. A GTZero sportos és elegáns vonalai hódolnak a kiváló Olasz hagyományoknak az új sportkocsival, aminek megjelenése a jövőt tükrözi. A cél ItalDESIGN-val a GTZero-val felfedezi a sportkocsi szegmenset, a szép klasszikussal a történelemben, de így ez az értelmezés vonalban az idővel és tervezéssel, a high-tech fenntartható és sokoldalú verzió. „Mostanában vonatkozik a környezettel és új technológiákkal, amik lehetővé teszik úgy, mint a design tisztaság és bemutató autó” – Filippo Perini.

 
 

 

2016 ItalDESIGN GTZero

 
  Azonban az autó ízléses személyiség lesz konzerválva: a független típusú üzemanyag rendszerrel, a különféle típus az autóval, ami nem tűnik el, és a sportkocsi folytatja és használja a sajátos vonzerejét. A GTZero megjelenése a klasszikus a GranTurismo, aminek megjelenése visszahozza a hagyományos Olasz GranTurismo stílust a design világba, de naprakész és hozza a holnap technológiáját, és a szükségleteket. Kibocsátás nélküli közlekedésre is képes az új modell, amire a GTZero név is utal. A GTZero alapját a moduláris monocoque carbon váz adja, az integrált aksikkal, amik az erőt adják elektromos hajtásnak, és a rendszer 3 motort tartalmaz, mint a Honda új NSX-e.  
 

  

2016 ItalDESIGN GTZero - int -

 
 

Az elektromos hajtáslánc két elektromos motort használ az első tengelyen, és egyet a hátsó tengelye, amik közösen termelnek 360 kW teljesítmény, amihez jön az összkerék-meghajtás, és az összkerék kormányzás, így csúszós útfelületen is könnyebb közlekedni vele, és a városi szűk fordulókat is megkönnyíti. Az ItalDesign új elektromos modelljének csúcssebessége 250 km/órára, ami korlátozva van, és a hatótávja kb. 500 km. Az aksik 80%-os töltését már kb. 30 percet vesz igénybe. A GranTurismo sima és dinamikus profilt kombinálták, a tágas és kényelmes utastérrel, és alkalmazkodik 2 felnőtt és 2 gyerekhez ülés elrendezéssel, de az ülés elrendezés megváltozhat 3 felnőtt és 1 gyereknek kínált hellyel.

- Kartos Patrik -

2016-06-11, 17:59:51

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter