2016 Honda Civic Coupe – TOP SAFETY PICK+ díjas

Honda új generációs 2016 Civic Coupe-ja sportos, kifinomult megjelenést kapott, és magas szintű biztonságot az IIHS töréstesztjei alapján, amin elérte a TOP SAFETY PICK+ értékelési szintet. A biztonsági értékelésben a Honda Sensing is segített a kiváló pontszám elérésében. A 2016 Honda Civic Coupe modellekből mindre érvényes a GOOD törésteszt érték, ami mind az 5 törésteszten elérte a magas értéket, amikbe tartozik az átfedéses frontális ütközés, az oldalirányú hatások ütközés esetén, és a tetőre borulás védelem is, amikre mind Good „Jó” a legjobb értéket kapta, így a 2016 TOP SAFETY PICK helyett a 2016 TOP SAFETY PICK+ csoportba tartozik az új Honda Civic Coupe is.

 
 

2016 Honda Civic Coupe - US -

 
  A tesztelést 12-25 MPH-es (19.3 – 40.2 km/h) tempóval végzik el az IIHS teszt pályáján. A Honda Sensing-vel felszerelt modell a SUPERIOR értékelést érte el frontális ütközésnél. Az alap Civic Touring Coupe-t kíséri a fejlesztett biztonsági és vezető támogató rendszerek, amik csökkentik az ütközések lehetőségét, és enyhítik a bekövetkezett baleset súlyosságát, a riasztással és a sürgősségi intézkedésekkel, amikor az ütközés lehetősége fenyeget. A Honda Sensing a hullám radar-tól, a félszem kameraérzékeléséig reagál észleléssel közúti veszélyekre. A Honda Sensing technológia tartalmazza az ütközés enyhítő fékrendszert (CMBS - Collision Mitigation Braking System), az sávelhagyásra figyelmeztető rendszert (LDW - Lane Departure Warning) az integrált RDM-vel, az FCW-t (Forward Collision Warning) az integrált CMBS-vel, az adaptív tempomatot (ACC – Adaptive Cruise Control) a Low Speed Follow-val, az LKAS-t (Lane Keeping Assist System), és az utcai indulás könnyítőt (RDM - Road Departure Mitigation).  
 

  

2016 Honda Civic Coupe - IIHS -

 
 

A Honda az új modellen többet használta a nagy szilárdságú acélt, a fejlett mérnöki jellemzőkkel, ami tartalmazza a Honda következő generációs ACE (Advanced Compatibility Engineering) karosszéria szerkezetet, az erősített orr szerkezettel, és az edzett B-oszloppal és a hátsó vázszerkezettel. A 2016 Honda Civic Coupe-ban az utasokat még védi a sok légzsák, a SmartVent függöny légzsákokkal is. Mindegyik új 2016 Honda Civic Coupe már alapfelszerelésnél megkapja a jármű stabilitás asszisztens (Vehicle Stability Assist), a kipörgés gátlóval (Traction Control), mellette a 4-csatornás blokkolásgátló fékrendszert, a teljesen független felfüggesztést, a mozgáshoz alkalmazkodó elektromos kormányrásegítő (Motion-adaptive Electric Power Steering), a többszögű tolatókamera (Multi-Angle Rearview Camera), a bővített nézetű vezető visszapillantó (Expanded View Driver’s Mirror), a közvetlen abroncsnyomás monitor rendszer, és a Lower Anchors & Tethers with Children (LATCH) rendszerrel.

- Kartos Patrik -

2016-06-25, 12:03:50

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Hit Counter
Hit Counter