2016 Hyundai Tucson és Azera – AutoPacific díjas

A 2016 Hyundai Tucson és Azera modellek a legjobb helyeket szerezték meg a kompakt crossover SUV-ok, és a nagy kategóriás személyautók kategóriájában az AutoPacific 20. Vehicle Satisfaction Awards (VSAs) díjával. A számos opciókkal elérhető kompakt Crossover Tucson, és a nagykategóriás Azera (Grandeur) az ügyfelek igényeihez és szükségleteihez készült, amik most a toppon voltak az AutoPacific díjazásnál. A VSA székhelyén felmérést tartottak több, mint 65 000 tulajdonos megkérdezésével, akiknek válaszából jött a 2015-2016 modelléveken gyártott modellek tapasztalatai szerinti győzelem.

 
 

2016 Hyundai Tucson

 
  Az éves felmérésen a tulajdonosok véleményét kérdték 50 különböző jellegzetességről, aminek eredménye a Hyundai sikere. A teljesen új 2016-os Hyundai Tucson kínál kiélezett külső design-t, amit párosítottak a takarékos hajtáslánccal és a stílusos utastérrel, ami tágasabb lett az elődjénél. A házilag fejlesztett biztonsági jellemzőkkel elérhető mindegyik modell, és tartalmazza a sávelhagyásra figyelmeztető rendszert (Lane Departure Warning System), a holttér érzékelőt (Blind Spot Detection), a hátsó keresztforgalom figyelőt (Rear Cross-traffic Alert), a sávváltás asszisztenst (Lane Change Assist), a biztonsági figyelmeztetéssel (Backup Warning) , és az automatikus vészfékezéssel (Automatic Emergency Braking-et - AEB).  
 

2016 Hyundai Azera (Grandeur)

 
 

A 2016-os Tucson szintén szerzett IIHS-től 2016 TOP SAFETY PICK+ címet, mint a 2016-os Honda Civic Coupe, ami a legjobb eredményeknek köszönhető. A 2016-os Azera pedig képviseli a hagyományos prémium sedan kategóriát, az erős és takarékos hajtásláncokkal, a modern design-val, és a luxus jellemzőkkel, amikkel kombinálva erős értéket ad. Az Azera folytatja magasabb szinten a luxussal, teljesítménnyel, és fogyasztással, az innovatív design megjelenésben.

- Kartos Patrik -

2016-06-25, 13:09:42

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters