2016 Aston Martin GT12 Roadster - Goodwood FoS

Aston Martin bejelentette a legextrémebb Roadster-ét, ami valaha készült egyedülálló formában jelentik meg a Goodwood Festival of Speed-en, a Vantage GT12 Roadster. A vásárló megbízásával készült és a Q by Aston Martin-val az új modell, a Vantage GT12 Roadster, aminek kemény erkölcsi világképe hozzáteszi a belső izgalmas részleteket, a szabadság érzethez, amit a nyitott tetős vezetés biztosít a hihetetlen gyors, és erős GT12-ben, ami 600 lóerős V12-es motor dallamát is hozza a kipufogó rendszerrel.

 
 

 

2016 Aston Martin Vantage G12 Roadster

 
  Az új modell szállítása 9 hónapos időszakot vesz igénybe, ami alatt az ügyfelek megkapják az új Vantage GT12 Roadster-t, aminek alapját a Coupe változat adta. A meghajtásáról egy hagyományos szívó motor gondoskodik, V12 hengerrel, 6.0 literes méretben, ami 600 lóerőt biztosít a kerekeknek, a 7-fokozatú Sportshift III váltófüles váltónak köszönhetően. A műszaki kiemelések között megtalálhatjuk a magnézium szívócsonkot az átdolgozott geometriával, és a teljesen titán kipufogórendszert.  
 

  

2016 Vantage G12 Roadster - int -

 
 

A legfeltűnőbb különbség a szénszálas karosszéria elemek, és a GT12 alatt található új felfüggesztés, egyedülálló beállítással, amik az elvárt teljesítményt biztosítják a kiemelkedő erőhöz. Az új modellt már közelebbről is meglehetett nézni a Goodwood Festival of Speed-en, amiről már közzétett képet Shmee150-ként ismert blogger, a facebook-oldalán. Shmee150 készíti Gumball 3000 összefoglaló videóit is, mellette a legexkluzívabb szupersportkocsikat is vezeti a világ körül.

- Kartos Patrik -

2016-06-27, 17:40:48

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter