2017 Aston Martin Vanquish Zagato

Aston Martin bejelentette új limitált szériás modelljének megjelenését korábban, ami nem más, mint az új Vanquish Zagato. Az új modell már korábban nagy sikert aratott tanulmány modellként a Concorso d’Eleganza Villa d’Este-n, amit Lake Como-nál rendeztek meg, Olaszországban, még 2016 májusában. A példátlan érdeklődés az új modell iránt eredményezte a gyártást, ami 99 db limitált modellt jelent és a gyártása az Aston Martin Gaydon-i gyárában, Angliában lesz.

 
 

 

Az új vadító külső

 
  Az új Vanquish Zagato már az 5. modell a sikeres együtt működésnek köszönhetően az Aston Martin és Zagato között, ami viseli az Aston Martin elismert dinamikáját és anyag minőségét, valamint a Zagato védjegy design vonásait. A Zagato együttműködés első alkotása a DB4 GT Zagato versenyautó volt az 1960-ból, aminek becsült értéke ma 10 millió angol font felett jár. A DB4-et követte a V8 Vantage Zagato 1986-ban, ami után jött a 2002-es DB7 Vantage Zagato, valamint a legutóbb bemutatott közös munka eredménye a 2011-ben leleplezett V12 Vantage Zagato.  
 

  

Az egyedülálló utastér sem maradhat el

 
 

A Vanquish Zagato megkapta a finomításokat a Zagato jellemző design részleteivel. A meghajtásáról egy 6.0 literes V12-es 600 lóerősre feljavított motor gondoskodik, amivel a 0-96 km/órás csúcssebessége 3.5 másodpercet vesz igénybe. A hátsója kapott új LED világítást a klasszikus Zagato hátsóval, valamint még hátsó légterelőt is kapott a DB11 aerodinamikai profiljából, a teljesen visszahúzódó légterelővel. A megjelenését fokozták még a hullámzó szénszálas küszöbökkel, és a 4-szögletes kipufogóvégekkel. Az új modell szállítását pedig csak 2017 első ¼ -ében kezdik meg.

- Kartos Patrik -

2016-06-30, 13:24:36

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counter
Free Counter