2017 BAC Mono, új könnyebb felnikkel

BAC Mono újabb kiadását mutatták be a szupersportkocsi kategóriából, a márka új hybrid carbon-kompozit felnijeivel felszerelve. A megújult BAC Mono-t bemutatták a korábban megrendezett 2016-os Goodwood Festival of Speed-en. Az új felnik egy új innovatív megközelítést ad, az új technológiák terén, az úttörő vállalkozásban, ami lépést tart a szállítókkal, és az új fejlesztésekkel a piacon.

 
 

2017 BAC Mono az új felni szettel

 
  A BAC társalapítója, és a Design Director Ian Briggs a design felnikről, ami alkot tökéletes kiegészítést és fokozza a megjelenését. A BAC teszt teljesítménye élvonalbeli, mint a design a funkciókkal. Az elérhető innovatív felnik 17”-es méretben kerülnek a BAC Mono-ra, ami a legújabb technológiát használja a Dymag-tól. Az abroncsokkal erős támogatást nyújtanak a kanyar íveihez, amik karbon-kompozit anyagnak köszönhetően alacsonyabb rugózatlan tömeget biztosítanak, így is fokozzák a menetteljesítményeit.  
 

 

Az új Carbon-kompozit felni

 
 

A könnyű és erős felniket öt pár titán csavarral rögzítik, amik a hozzá illő erőt biztosítják, és a súly megtakarítás mellett. A súly megtakarítás jelentősége, hogy az első tengelyen 23.5 %-ot takarítanak meg súlyból a 7.5x17”-es első felnikkel, amik súlya 5.7 kg. A hátsókerekek viszont szélesebbek 9x17”-es méretűek, aminek ellenére is csak 6.0 kg-ot nyomnak a mérlegen, ami viszont csak 22.9%-os csökkenést hoz magával. Az új felni szett 9 950 fontos felárat jelent az ügyfeleknek, az opciós listáról.

- Kartos Patrik -

2016-07-02, 19:25:43

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters