2017 VW CRAFTER

VW bemutatta néhány vázlatképen az új Crafter-t, aminek várható indítása ősszel lesz. Az új modell megkapta a Volkswagen design DNS-t, ami átgondolt a jelenlegi generációhoz képest, ami nem a legszebb design formavilágot viselte, mint a kategória riválisai.

 
 

 

Az új Crafter személyszállító változata, ...

 
  Az új modell a nagy testvérként megkapta a T-széria formavilágát, amihez még a teljesen új Crafter innovációk, valamint a magas szintű funkcionalitás és a minőség is jön. Az új Crafter-en szorosan együtt dolgoztak az ügyfelekkel, akik napi rutinnal rendelkeznek az új Crafter tovább fejlesztéséhez, amihez jön még a modern formavilág.  
 

... és a furgon változat

 
 

Az új modell tükrözi mindkettőt, a funkcionalitást és a design-t, amik megközelítik a sok különböző ügyfél csoportot – mondta Albert-Johann Kirzinger, a Head of Design - a VW Commercial Vehicles-nél. Az új Crafter kimagasló légellenállási értékkel bír, ami a 0.33-as cW érték, és a kategória legjobbjának számít ezzel az eredménnyel. Kirzinger még hozzáteszi, hogy az új Crafter hatékonyan tartózkodik a T-szériától, ami minőséget, robusztusságot, és magas minőségi értéket ad az ügyfeleknek.

- Kartos Patrik -

2016-07-04, 11:08:44

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters