2017 LaFerrari Spider

Ferrari bemutatta néhány képen az új LaFerrari változatot a nyitott tetős változatban. Az új LaFerrari egy új limitált szériás modell lesz az ügyfeleknek és gyűjtőknek, akik megtagadják a kompromisszumot az élménnyel az al fresco (szabadban) vezetéssel az új szupersportkocsiban.

 
 

2017 LaFerrari Spider

 
  A név és technikai jellemzők bemutatkoznak a Paris International Motor Show-n az új modellben, ami szintén limitált szériában készül majd, mint a kupé. Az új LaFerrari Spider-ből viszont már mindegyik példány elkelt így a rendelési könyvet le is zárták, pedig még a gyártását sem kezdték el az új modelleknek. A limitált szériás modellhez két tető ad a gyártó, ami tartalmazza a szénszálas keménytető és a gyorsan összehajtható szövet tetőt.  
 

2017 LaFerrari Spider

 
 

Az új modell azonos futómű beállítást kapott a kupéval együtt és a meghajtásáról, egy 800 lóerős (128 lóerő/ liter) V12-es motort gondoskodik, amit kiegészít a 120 kW (163 lóerő) teljesítményű elektromos motor, és így az összteljesítménye 963 lóerő lesz. Az új modell kiterjesztett módosításokat is kapott, amik az alváz merevségét javítják így megtartva a kupé torzió merevségét, a tető hiánya miatt. A merevsége mellett az aerodinamikai részleteit élesítették azonos együtthatóhoz, amikor nyitott tetővel használják az ügyfelek.

- Kartos Patrik -

2016-07-06, 11:28:11

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter