2016 Lotus Elise Race 250 és az új kereskedés

Lotus új forgalmazója a Hexagon kereskedés az Egyesült Királyságban megnyitotta kapuit, ami üdvözli a Lotus teljes kínálatát, és az új pálya Lotus-t az Elise Race 250-et. A red-hot versenyfutó a legújabb Lotus modell, ami már a Hexagon-nál is elérhető, a Lotus hivatalos Londoni kereskedésében. Az új modell megtalálható East Finchley-ben, és az új Hexagon’s South Kensington bemutatótermekben. A kocsi kész a versenyre, ami az Elise Race 250 a teljesen új modell a Lotus, ami teljesen összpontosított az éles köridőre.

 
 

2016 Lotus Elise Cup 250

 
 

A tervezésénél a Lotus használta a verseny tapasztalatait, amivel elkészült szenzációs 250-es modell. A jellemzői között megtalálható az állítható lengéscsillapítók, a feljavított fék betétek, az FIA jóváhagyott szénszálas versenyülései, a 6-pontos biztonsági övekkel, valamint a kivehető kormánykerék, a polycarbonate hátsó ablak, és a teljes aero csomag. Az új modell meghajtásáról egy 1.8 literes 4-hengeres motor gondoskodik, ami 243 lóerőt biztosít a könnyű Lotus-nak, amit a 6-fokozatú kézi váltó továbbit a kereknek. Az új hihetetlen gép választható számos verseny szériához, a legismertebb Brit sport modell, ami már hosszú ideje fő modellje a Lotus-nak.

 
 

2016 Lotus Elise Cup 250 a méretes hátsó diffúzorral

 
 

Az Elise alapú új Race 250 limitált szériás változat, igazán harapós gép lett. A Lotus CEO Jean-Marc Gales, aki megnyitott a Lotus új bemutatótermét a Hexagon’s East Finchley központot, az év elején mondta, hogy a Lotus épített versenyautóival már 68 éves tapasztalattal rendelkezik, így a legjobb versenygépet tudta megalkotni hobbi versenyzőknek, és hivatásos versenyzőknek egyaránt. Az Elise Race 250 a leggyorsabb és legjobb Elise, amit valaha gyártottak, amivel akár kedvenc versenyzőinkkel is indulhatunk egy verseny szériában, amik szabályainak megfelel az új modell.

- Kartos Patrik -

2016-08-07, 17:43:35

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Hit Counter
Free Hit Counter