2017 Suzuki IGNIS és SX4 S-Cross - Paris

Suzuki is készül a Párizsi autókiállításra, ahol bemutatják az új Suzuki IGNIS-t, és a megújult agresszívebb megjelenésű SX4 S-Cross-t. A következő hónap premier modelljei a 2016 Paris Mondial de l’Automobile-on, amik az első újdonságok között vannak, amik után hamarosan a többi gyártó is nyilvánosságra hozza a premier modelljeniek listáját, vagy részlet képeit.

 
 

 

Az új fiatalos, sportos megjelenésű IGNIS

 
  A Suzuki stílus design öröksége táplált hosszú történelme során, a kompakt autók között az új jellegzetes modern formavilággal. A minimális külső design megjelenés készült, a tisztán ikonikus modellhez. Az új IGNIS Európai és UK-i érkezése januárban várható, 2017-ben. Az új modell megkapja a Suzuki legújabb környezetkímélő technológiáit, amik tartalmazzák a merev, könnyű új generációs platformot is, az opciós kompakt és könnyű SHVS-vel (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki = Okos Hybrid Jármű a Suzuki-vel), ami lehetővé teszi az extra támogatást az elektromos motor jóvoltából, plusz még az aksikat is hatékony tölti, amivel szintén csökkentik a fogyasztását.  
 

 

2017 Suzuki SX4 S-Cross facelift

 
 

Az új IGNIS mellett még jön az elesett furcsa orr design-ú SX4 S-Cross felfrissült változata, ami hamarabb megfogja az ügyfeleket, az agresszívebb orr megjelenéssel. A megújult modell már megkapja a kis 1.0 literest, és az 1.4 literes Boosterjet közvetlen befecskendezésű turbófeltöltős motorokat, de az utóbbi a szívó 1.6-os benzinest váltja majd le. A benzinmotorok mellett választhatunk hozzá 1.6 literes DDiS dízelmotort is. A piaci indulása október közepén kezdődik meg. Az új modellekről további részleteket a Suzuki sajtótájékoztatóján hoznak nyilvánosságra a kiállításon szeptember 29-én, 9:00-től, az 511-es standon, 1.0 teremben, a Paris Expo Porte de Versailles-ben.

- Kartos Patrik -

2016-08-11, 09:21:46

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Web Counter
Free Web Counter