Az új IONIQ csak elektromos és Hybrid változatokban készül

Hyundai ünnepeli 3 éves címét a partnerével a Hyundai Mercury Prize-val, a Hyundai UK-ban az új IONIQ forgalmazásának kezdetét. Az új IONIQ lesz az első modell a világon, ami 3 elektromos hajtáslánc változattal lesz elérhető. A Hyundai ezért közösségi média kampányt is indít az új modellhez, ami a közösségi médiákon is megjelenik, mint a @Hyundai_UK-n a Twitter-en, valamint a Hyundai UK-n a Facebook-on, és a @HyundaiUK-n az Instagramon.

 
 

2017 Hyundai IONIQ Hybrid

 
  A belépőkért szükséges csatlakozni a beszélgetéshez a győzelemhez, tweeteléssel a #HyundaiMercuryPrize-n a Twitter-en, vagy kommentálni, esetleg posztolni a #HyundaiMercuryPrize-on, amit posztol a Hyundai UK a Facebook-on és az Instagramon. Hozzátették, hogy a legfontosabb az IONIQ, ami szintén 12 VIP helyet tartalmaz a nyeremények között, amik tartalmazzák a páros jegyet a Hyundai Mercury Prize 2016 Awards Show-ra, az utazási költséggel és juttatásokkal együtt. A VIP csomag győzteseit augusztus 29-e után jelentik csak be.  
   
 

A teljesen új Hyundai IONIQ ára 19 995 fonttal kezdődik, ami nem is sok, hogy csak ZERO kibocsátású változatok készülnek belőle. Az választható három változat az IONIQ Hybrid, az IONIQ Electric, és az IONIQ Plug-In. A ZERO kibocsátású hajtásláncok mellett az új modell megkapta a legújabb kapcsolati és biztonsági jellemzőket. A részletekért kövesse a #HyundaiMercuryPrize-t a további részletekért, a versenyről és az exkluzív Mercury Prize tartalomért a Hyundai-tól.

- Kartos Patrik -

2016-08-18, 14:03:49

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Web Counter
Web Counter