2016 DMC Porsche 991 GT3 RS

A DMC német tuning cég főként az olasz sportkocsikat veszi kezelésbe, de most egy világszerte ismert és kedvelt sportkocsit vett kezelésbe, ami nem más, mint a 911-es Porsche. A DMC legújabb alkotása már a szupersportkocsik szintjét éri el. A 991-esen használt csomag tartalmazza a hátsó szárnyat, ami a DMC oroszlán jelét is megkapta a tartó elemekbe vágva, ami a DMC származására is utal Düsseldorf-ra, aminek zászlójában is ott az oroszlán.

 
 

2016 DMC 911 GT3 RS, az új első ütközővel

 
  A légterelő opciós módokat is kapott, ami a szög elfordítással változtatja aerodinamikáját a 911-esnek, a tulajdonos mód választása szerint, dönthet a City, a Cruise, és Insane módok közül. A hagyományos 911-es motorfedelet is megváltoztatták, az új légterelő szárnyhoz, ami lenyűgöző megjelenést ad a szénszálas anyagával együtt, a GT3 RS tulajdonosoknak elérhető elem.  
 

2016 DMC 911 GT3 RS, az új hátsó légterelővel, és a DMC logoval ellátott tartókkal

 
 

A légterelő mellett még kapott új első és hátsó ütközőket is, amik összpontosítanak a szénszálas ajakra és az oldal szoknyákra. A lenyűgöző anyagok kiemelik a sportos megjelenését az agresszív szupersportkocsi tekintettel. A hátsója még kapott diffúzort is, ami javítja az úttartását, de a GT3-as modellekhez nem választható. A DMC az alap 911-est csak finomította a tuning csomagával, amitől még vadabb lett, ami elérhető a 911-es tulajod számára a www.DMC.ag weboldalon.

- Kartos Patrik -

2016-08-19, 19:57:02

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters