2016 Subaru Forester Special Edition – UK

Subaru most ünnepeli 50. évfordulóját a Subaru BOXER motoroknak, aminek alkalmából elkészítették a Subaru Forester Special Edition modellt. Az új modell értékesítését szeptember 1-jén kezdik meg, az új 100 db-os limitált szériának, aminek indulóára 29 995 font lesz a Boxer Lineartronic változat, és a dízel Boxer-es szintén Lineartronic váltóval felszerelt változat kezdő ára 31 495 font.

 
 

 
  Az új speciális modellek alapját az XC Premium modell adja, aminek alapfelszerelését 1500 font értékű extrával egészítették ki, ami mellé 5 év vagy 100 000 mérföldes garanciát adnak. Az egyedülálló felszerelése tartalmazza a Hunter Green Metál fényezést, az első, oldal, és hátsó alsó védelmet, a kerék járatok kiterjesztését, és a rozsdamentes acél betétet a hátsó ütköző és a csomagtér ajtó részére, ami védi a fényezést.  
     
 

Az utastere már alapból bőr belsőt kapott, ami tartalmazza a barna bőrüléseket, az ajtóborítást, a középső könyöktámaszt, és a középső függőleges elemet. A további extrák között megtalálható a Subaru Starlink, a 7.0 colos érintőképernyő, az infotainment, a kapcsolati és a navigációs rendszerekkel, a Hill Descent Control (HDC – Lejtmenet vezérlő), az X-Mode rendszer, ami intelligensen vezérli a hajtásláncot, a motor erejével és nyomatékával, valamint a fékekkel, így mindig a legjobb tapadást tudja biztosítani még a legcsúszósabb útfelületen is.

- Kartos Patrik -

2016-08-21, 15:25:11

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters