2017 Lexus LC500 és a videó

Lexus az új nagyteljesítményű modelljének komoly reklám filmet készített, ami nem más, mint az új Lexus LC500, amivel a hegyi kanyargós utakon száguldoznak, és megmutatják az új LC500 részéeteit. A videón lehet látni a látványos műszeregységet, amikor beindítjuk a Lexus LC500-at, amihez hasonló látvány kerül a hegyoldalra is, a szép V8-as hanggal alá festve a felvétel. A film a CGI trükköket is beveti a látványos eredményért, ami a hegy falát technológia segítségével változtatja át akár az autó tükörképére.

 
 

Az új Lexus LC500, és a hegyoldalra vetített látványosság

 
  Az új LC500 szenzációs debütálása után, ami a Detroit-i autókiállítás kiemelkedő csillagai között volt megtalálható. Az új modell most ragyogó design-val, és mérnöki ünneplése a rövidfilm, ami új ügyfeleket is hozhat, az LFA utódjának is mondható sportkocsinak. A kész film, és a hogyan készült film már fent van a Lexus’s UK YouTube csatornáján. Az új LC500 megkapta a Lexus kreatív innovatív Origami-ihlette IS sport sedan részleteit, aminek célja a nézőket megragadó hangzásbeli élmény a filmen. A videót a spanyol Sierra Nevada hegységben készítették, Edgar Davey-vel, aki mutatja mi van az LC500 bőre alatt, aminek meghajtásáról a 467 BHP lóerős V8-as motor gondoskodik, a világ első 10-fokozatú váltójával.  
 

2017 Lexus LC500 a film

 
 

A filmhez a 20 tagú csapat felszerelte a 4 legfényesebb vetítőt, ami az éjjeli forgatás felvételét kiegészítette. A projektet így összetudták kapcsolni a zökkenőmentes háttérrel a hegy oldalán, amit szinkronba hoztak az LC500-val. A filmben még összpontosítottak a design-ra és a mérnöki jellemzőkre, amik meghatározzák az új coupe-t. Az utastere megkapta a velúr Alcantara kárpitokat, és a magnézium váltófüleket. Az új Lexus LC500 már a Goodwood Festival of Speed idei eseményén is jelen volt, ami az egyik legjelentősebb autós rendezvény, minden évben.

- Kartos Patrik -

2016-08-26, 17:18:38

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters