2017 Kia Rio - PARIS

A Hyundai új i30-asa után a Kia is bejelentette, hogy Párizsban mutatja be az új Kia Rio generációját, ami után várhatóan jön a Cee’d is, ami már a facelift változatnál tart, ahogy a jelenlegi Hyundai i30 is. Az új Rio már a 4. generáció, amiről már a vázlatképeket nyilvánosságra hozták, ami egy kis ízelítő a gyártásra érett kész változat előtt. A Kia Rio világpremierét is Párizsban tartják majd, ami szeptember 29-én lesz a 2016 Mondial de I’Automobile-n, az ide párizsi autókiállításon.

 
 

 

2017 Kia Rio

 
  Az új Rio megkapta a haladó új külső megjelenését és utastér design-t, ami a Kia design centerben készült Németországban és California-ban, együtt működve a vállalat fő design központjával Namyang-ban, Koreában. A külső formavilága tartalmazza az egyenes vonalakat, és a sima felületeket, a jellegzetes új jellemzők mellett. Az új modell külső megjelenésében is változott, ami hozzáteszi a hosszabb első túlnyúlást, a motorháztetővel, a hosszabb tengelytávot, és a függőleges C-oszlopot, amik várhatóan az utastér méretét is növelik a stílusos magabiztosabb megjelenésének megtartásával.  
 

2017 Kia Rio - int -

 
 

A teljesen új Rio az ügyfeleknek kínál osztályvezető praktikusságot és biztonsági technológiákat, a legújabb connect jellemzőkkel, és a megnyerő utazási és kezelhetőségi jellemzőkkel. A Kia Rio a Koreai gyártó legkeresettebb modellje globálisan, a több, mint 473 000 eladott példánnyal 2015-ben. A gyártását 2016 vége felé kezdik meg Európában, de a gyártási ütemezését majd a gyártás kezdetéhez közelebb fogják kiadni. A Kia sajtókonferenciája a 2016 Mondial de l’Automobile-n 14:45-kor (CET) kezdődik, szeptember 29-én, a Kia standon, ami a 3-as csarnokban lesz a Paris Expo Porte de Versailles-ben.

- Kartos Patrik -

2016-08-29, 19:04:14

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters