2017 Škoda Kodiaq – BERLIN

Škoda megmutatta az új Kodiaq utasterét, még a berlíni világpremier előtt. Az új modell igazán nagy SUV lesz a Škoda kínálatában, ami az utasterét és csomagterét illeti. A képek hangsúlyozzák a Škoda modern, tiszta, és kifejező design nyelvét. Az új modell kiemelkedik funkcionalitásával, és összeszerelési minőségével is. Az új modell az első 7-személyes Škoda lesz, ami opciós listáról elérhető extra két üléssel az alapból sem kicsi csomagtérben. Az utastér erős jelleme üdvözli az utasokat, a barátságos jellemzőkkel. A többi Škoda modellhez hasonlóan modern és elegáns az új SUV, a SUV-okra jellemző elvárásokkal kiegészítve.

 
 

 

Az új Kodiaq utastér - minőségi, mint egy Audi -

 
  Az elegánsan tervezett műszerfal szép rendezett, a szimmetrikus zónában a vezetővel és utasával, a jellegzetes függőleges elemekkel, mint a négy nagy légbeömlő. Az ülések szintén magas minőségű anyagból készültek, amik a képeket látva szellőztető funkcióval is fel vannak szerelve, a hangya bőrnek mondott kárpit mellett, mint már egy jó ideje az Audi, BMW, és Mercedes modelleknél használták. A szellőztetés a nyári melegben nagyon előnyös a vezetőnek, és a kényelmet is fokozza. A külső mérete 4.7 méter hosszú, és 1.88 méter széles, amiknek köszönhető az óriási utastér és a csomagtér is. Az új modell így 7 helyet is kínálni tud, de mellette a csomagtere osztályvezető a kategóriában, ami alaphelyzetben 720 literes és egészen 2 065 literesre bővíthető, a hátsó ülések ledöntésével, ami már egy kisebb furgon csomagterének felel meg.  
 

A méretes csomagtér 720 - 2 065 literes mérettel, és akár 2.9 méter hosszú tárgyak is elférnek benne

 
  Škoda népszerű a nagy utasteret és csomagterek kínáló modelljeiről, szinte mindegyik kategóriában a legjobbak között foglal helyet, ami mellett az egyszerű és hasznos ötleteiről ismert, amit az új Kodiaq is megkapot, a több, mint 30 „SIMPLE CLEVER” megoldással, amik olyan kiegészítőket tartalmaznak, mint a mobil tartót, a tárolórekeszt, a csomag rögzítő elemeket, és valószínűleg a beépített zseblámpát is megkapja, mint a SuperB-ek, amik mágnesesek így a karosszériára rakva kerékcserénél is segít az éjszakában. Az Seat ATECA már a kereskedéseket járja, de végre az új Kodiaq is elérkezett világ premierjéhez, ami után hamarosan a kereskedésekben láthatjuk, mint a rokonát az új ATECA-t.  
 

... és az új érintőképernyős rádió

 
 

Aki akarja élőben nézheti a 45 perces világ premiert a filmmel, zenével, és koreográfiával együtt, amit élő adásban közvetítenek szeptember 1-jén, 19:00-tól CES idő szerint, ami részletesen bemutatják az új modellt. Az új modell generációk már megjelenésükben is nagyon versenyképesek az Amerikai piachoz, ahol az új Kodiaq egy kisebb Jeep-nek is megfelel méretében és stílusvilágával is, és még akár sikert is arathat eladásban az Amerikai riválisok mellett az újonc Cseh, a SuperB mellett, amik a legújabb és legvagányabb design világot kapták meg a jelenlegi Škoda kínálatában. Az elő adáshoz a következő linken lehet csatlakozni: https://www.youtube.com/watch?v=YDiAg1LGJU4 

- Kartos Patrik -

2016-08-31, 19:10:57

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counter
Free Counter