2017 Karma Revero

Fisker Karma az elmúlt időszak alatt az eredeti concept modellt felfrissítette, amit még 2008-ban mutattak be. A számos design és beruházási problémák után ismét visszatérnek, az új Karma Revero modellel, ami szinte azonos formavilágot kapott külső megjelenésében a korábbi modellekhez hasonlóan. A Karma ujjá születése köszönhető a Kínai székhelyű Wanxiang vállalatnak is, ami után megszületett a Revero. Az új tulajdonosok néhány változást is kapnak a legújabb Karma modellhez, ami a hybrid hajtáslánc lesz, a plug-in töltő csatlakozóval együtt.

 
 

 

2017 Karma Revero

 
  A hybrid rendszert még kiegészítették nagyobb akkumulátorokkal és a napelemes tetővel, ami szintén tudja tölteni az aksikat, és új infotainment rendszert is kap. A megújulással a Revero ára emelkedett a korábbi modellhez képest, amiért most 130 000 $-t kérnek. A meghajtásáról egy 194 kW (264 lóerő) teljesítményű turbófeltöltős 4-hengeres motor, ami a General Motors-tól jön, az elektromos alkatrészek pedig a BMW-től. A Revero elektromos hatótávja 80 km, amiben segít a 21.4 kWh kapacitású akkumulátor is.  
 

2017 Karma Revero - int -

 
 

A korábbi modellhez képest a gyorsulása is javult kb. 1 másodperccel, így a 0-100 km/órás sprintet 5.4 másodperc alatt teljesíti, ami megegyezik gyár által mér átlag fogyasztással, ami 5.4 l/ 100 km. Az utastere még új képernyőt is kap a fontos adatok megjelenítéséhez. Az új Karma Revero összeszerelés California-ban lesz.

- Kartos Patrik -

2016-09-11, 16:50:23

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Web Counter
Free Web Counter