2017 Dacia Duster BlackTouch

Dacia Duster élvezi a hatalmas sikert Franciaországban a 2013-as megújulása óta, ez válik a legnépszerűbb C-kategóriás SUV-á az eladások szerint. Már 3 éve a legkeresettebb modell, így a DACIA megújítja a DUSTER kínálatát, ami még jobb felszerelést és design jellemzőket kap. Az új kínálatban az új felszerelés szint alkotják a Duster Black Touch-t. A megújult Duster különösen elegáns megjelenést kapott, a Duster Black Touch után kétségtelenül megfordulnak. Az új Black Touch felszerelés a Dacia kínálat csúcsa lesz, ami leváltja a Prestige felszerelés szintet. A kínálatba még megjelennek az exkluzív design jellemzők, amik között megtalálható lesz a magas fényű hűtőrács, a hozzáillő külső visszapillantó házakkal, a ködfényszórók matt króm kerettel, a 16”-os fekete felnikkel és a fekete ajtó oszlopokkal.

 
 

2017 Dacia Duster BlackTouch

 
  A Black Touch ölelése a Dacia kínálatának csúcsán felhagy az eredeti SUV-val, ami látható az orrán és farán, valamint a matt króm tetősínekkel. A városi megjelenését kifinomult szinten kényelemmel illusztrálták, a magas fényű fekete részletekkel és a bőr kormánykerékkel. Az új Duster kínálatot úgy tervezték, hogy mindegyik felszerelés szint könnyen felismerhető legyen. A kínált kompromisszumai most a 4 felszerelés szint, amik tartalmazzák a Duster, a Silver Line, a Lauréate Plus, és a Black Touch neveket. A nagy stílus feljavítások szintén látható felszerelés mellékletben. A Silver Line felszerelés az alapot kiegészíti klímával, ami most 13 590 €-tól indul, miközben a Lauréate Plus még hozzáteszi a hátsó parkoló szenzorokat és a tempomatot, ami 16 100 €-val kezdődik.  
 

 

Reklám

 
 

  

2017 Dacia Duster BlackTouch - int -

 
 

A csúcsfelszerelésű Black Touch pedig 17 100 €-val indul, ami még az alacsonyabb felszerelésekhez hozzáteszi a Media Nav Evolution navigációs rendszert és a hátsó tolató kamerát, az alapfelszerelés részeként. Az új Duster kínálat szeptember 1-jétől elérhető Franciaországban, a 11 990 €-s alapárral. Az alap Duster 11 990 €-val indul, amiért egy 4x2-es SCe 115 lóerős benzines változatot kapjuk meg, de ez csak Silver Line-tól választható 4x4-es hajtással, viszont itt már a 115 helyett 125 lóerős benzinmotort kapunk.

- Kartos Patrik -

2016-09-19, 12:21:48

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

002???