2017 Ferrari GTC4 Lusso T

Ferrari bemutatta Párizsban az új GTC4Lusso T-t, ami az első négyszemélyes modell a márka történelmében, amit egy turbófeltöltős motorral szerelnek. A jelzés teljesen új a Ferrari GTconcept, ami megcélozza az ügyfeleket az új modellel, ami sportos és sokoldalú, valamint még tökéletes mindennapi használatra is. Az új GT-ben az eleganciát remekül párosítják a kényelemmel és sportossággal, és a hátborzongató menetdinamikát szállít, a hátsókerék hajtásnak, az összkerék kormányzásnak, az alacsonyabb össztömegnek, és a súly elosztásának köszönhetően (46:54). Az új Ferrari orrában a legfejlettebb 3.9 literes, V8-as, motor található meg, ami kiemelkedik a motor családból a 2016 nemzetközi év motorjának is nevezett.

 
 

  

2017 Ferrari GTC4Lusso T

 
  Az új feltöltős motor 610 lóerős teljesítményét 7500-as fordulaton adja le, miközben a 750 Nm-es nyomatéka már 3000-es fordulattól elérhető egészen 5250-ig. A V8 turbó jellemzői a mindennapi vezetés városban, az erős hanggal gyorsuláskor, ami jön csendesebben alacsonyabb sebességnél, ami gyorsan felveszi a kisebb fordulatszámot udvariasan sokoldalúsággal, a moduláris nyomaték szállítással és a legújabb, de nem a legutolsó sorban kiváló kínálat. A GTC4Lusso T dynamic control rendszereket is kapott specifikusan kalibrálva. A sajátos 4WS összkerék kormányzást is használja, ami integrált a Slide Slip Control-val (SSC3) gyorsabb reakcióval készül, a kormány visszajelzéssel kanyar belépésénél és kilépésénél, ami köszönhető a hátsó kerék kormányzásnak is, közvetlenül az elsőkkel.  
 

 

Reklám

 
 

 

2017 Ferrari GTC4Lusso T

 
 

A nyomatékgörbének is köszönhető a 3. és 7. fokozatban, a hosszirányú gyorsulás áttételeken keresztül, ami növelte a simább motor fordulatot, és az eredmény, az élményben elevenen remekel a progresszív gyorsulással. Az új GTC4Lusso T stílus azonos innovatív shooting brake kupé újra értelmezi a concept-et az áramvonalas, kúpos formával, ami fastback-szerű árnyképet ad az új modellnek. Az utasterében a megerőltetés nélküli összeolvadása a jellegzetes Ferrari stílusnak és a luxus eleganciának, ami egy 4 személyes GT-ben egyesült. A Ferrari GTC4Lusso T jellemzői között megtalálható lesz a Dual Cockpit szerkezet, ami tervezett megosztani a vezetési élményét a vezetővel és utasával egyaránt. Az infotainment rendszere 10.25-ös HD érintőképernyőt kapott.

- Kartos Patrik -

2016-10-07, 21:58:04

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

---