2017 Mercedes E-Class Coupe kémfotókon

Mercedesnél is zajlanak a fejlesztési folyamatok, aminek utolsó fázisában lehet az új E-osztály kupé, amiről már a kémfotósok pár képet készítettek. Az új modell várhatóan 2017 folyamán fog megérkezni a kereskedésekbe, ami az új E-osztály Sedan és Estate után a 3. elérhető karosszéria változat lesz a kínálatban.

 
 

 

2017 Mercedes-Benz E-osztály kupé

 
 

 

Reklám

 
  Az új modell generáció szintén a BMW 6-os nagy riválisa-ként jelenik meg a kínálatban, szép előnnyel, mivel a BMW 6 már lassan eléri a modellváltást, így már az új Mercedes-hez képest öregnek mondható. Az előzetes kémfotókon nem feltűnő, de látható az E-osztály rejtett formái, amit a gyártóknál jól ismert álca próbál takarni. A formájában észrevehető a forma útjának követése, mint az S-osztály és a C-osztály kupé modellek esetében, a meredeken ívelő hátsó ablak, és a hátsókerék-meghajtás rendszer növeli az utastér méretét, plusz a meghajtásáról a Sedan-tól érkező 4-hengeres turbós benzin- és dízel erőforrások gondoskodnak majd, valamint az AMG sport részlegtől majd a csúcsteljesítményű változat.  
 

  

2017 Mercedes-Benz E-osztály kupé, még álcázva

 
 

A kínálatban hírek szerint az E43 AMG változat is megjelenik, aminek orrában egy 3.0 literes V6-os motor dolgozhat. A takarékos modelleket kedvelő ügyfeleknek elérhető lesz hybrid változat, változatok is. Az utastér mérete azonos méretű lesz a Sedan-nal annak ellenére, hogy a kupé alacsonyabb tetőívet kap, így hátul csak a fejtér lehet kisebb. Az utastér technológiai csomagja megkapja a 12.3 hüvelykes színes kijelzőt, a kormánykerék mögött. A legújabb technológiai megoldások közül megtalálható lesz még benne a vezeték nélkül töltés lehetősége, okostelefonokhoz.

"Információk az autoexpress.co.uk weboldalról származnak, és a képek is"

- Kartos Patrik -

2016-10-18, 22:06:27

 
     
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

000