2016 Hyundai tuning – 2016 SEMA

Hyundai Motor America készül az idei SEMA Show-ra, ami négy izgalmas modellel készül a tuning show-ra, a nitrogénes Rockstar Santa Fe Concept-vel, a versenyre készült Gurnade Veloster Concept-vel, a Road Racer Elantra Concept-vel, és a „Santa Fe” 1 040 lóerős SUV-val. A fejlesztett látványos autók elkészülésében a Hyundai Motor America összedolgozott a Rockstar Performance Garage-val, a Gurnade Inc.-vel, az ARK Performance-val és a Bisimoto-val. Az új alkotások világpremier-e a 2016 SEMA Show-n lesz, ami november 1-jétől kezdődik.

 
 

2017 Bisimoto Santa-Fast - 1 040 HP -

 
  A Rockstar Santa Fe Concept egy nitrogén hajtású SUV, ami képes komoly off-road-ozásra. A Rockstar világhírű határtalan energiával hozza az új tuning modellt az eseményre. A Rockstar Santa Fe Concept kövesse hidrogén hajtású tuning SantaFe-t, aminek alapját a 3.3 literes Lambda V6-os motor adta, amihez összkerék-meghajtást is kap, így minden terephez megemelték. A legkisebb tuning verda, amivel a Hyundai készül az a Gurnade Veloster Concept lesz, ami a Gurnade Inc.-vel közösen készült el, és kombináltak a tehetségét versenyre. A Gurnade Veloster Concept megjelenése alapvetően agresszív, amit tovább fokoznak a sárvédő szélesítésekkel, az első ajakkal, a 3-részes kovácsolt felnikkel, és a hátsó légterelővel.  
 

 

A GURNADE Veloster & Rockstar SantaFe

 
 

 

Reklám

 
 

A harmadik modell az ARK Road Racer Elantra Concept, ami az ARK Performance-val készül közösen. Az ARK Elantra a praktikus még sportosabb vonallal az Elantra sedan, és megkapja a domború kovácsolt verseny felniket és az új első - hátsó design-t, az agresszív megjelenéssel. A másik megalapozott partner a Bisimoto, aki egy vadállatot hozott ki a visszafogott családi SantaFe-ből. A Santa-Fast névre keresztelt tuning alkotás, a Bisimoto híres és félelmetes utcai gépe, ami egy igazi versenygép. A félelem ismeretlen, a Bisimoto mindig élvonalban van az autóipari technológiákkal, és amit a Bisimoto Santa-Fast be is mutat. A meghajtásáról egy Flexi-Fuel turbófeltöltős 3.8 literes Lambda V6-os Hyundai motor gondoskodik, amit kicsit módosítottak így 1 040 lóerős lett, és pozícionált hosszirányba a hátsókerék hajtáshoz. További információk képek és kulcsmódosítások a www.hyundai.news/eu-n.

- Kartos Patrik -

2016-10-19, 21:18:16

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

000