2017 BMW M4 DTM Champion Edition

BMW ünnepli Marco Wittman sikeres védését a további DTM versenyző cím megszerzéséért, a szezon fináléjában a Hockenheimring-en, aminek hatására a BMW M sportrészleg egy speciális M4 DTM Champion Edition modellt dob piacra. Az új speciális kiadású modell megkapta a csúcsosztályú motorsport verseny technológiát a vezetővel és felfüggesztéssel, valamint a specifikus design mimikákkal a DTM versenyautóról. A BMW Motorsport-val és a fejlesztett 500 lóerős teljesítménnyel és 600 Nm-es csúcsnyomatékkal gyorsabb lett az M4-es.

 
 

Az új M4 DTM Champion Edition

 
 

 

Reklám

 
  Az új BMW M4 DTM Championship Edition a 0-100 km/órás gyorsulást 3.8 másodperc alatt teljesíti, és a csúcssebességét csak 190 mph-s (305 km/óra) sebességnél tiltja le az elektronika, ami köszönhető az innovatív víz befecskendező technológiának is, a soros 6-hengeres motorban, amit először az M4 GTS-en alkalmaztak. Az innovatív technológia javítja a hűtést, aminek köszönhetően 16%-val növekedik a teljesítménye az alap M4-hez képest. Az új DTM Champion Edition elérhető lesz exkluzív Alpine White fényezéssel, és a hozzáadott fóliázás felidézi a DTM versenyautót. A tervezők változó aerodinamikai elemekkel fejezték be a szénszálból, ami szintén ad az autónak jellegzetes verseny megjelenést. Az új limitált változat megjelenése tartalmazza az első splitter-t, a pozícionált aero elemeket az orrán, a kerék dobokon, a külső visszapillantó sapkákon, az oldalsó szoknyákon és a hátsó diffúzoron, valamint a nagy hátsó szárnyon.  
 

 

2017 BMW M4 DTM Champion Edition

 
  Az utastere két M Carbon kagylóülést kapott, amik exkluzív Alcantara/Leather Merino kárpitozást kapnak. Az utastér kivételes minőségű anyag felhasználást kapnak az Alcantara elemekkel, és használja az M sport kormánykereket, ami 12 órás a jelölést is megkapta, mint a versenyautók. Az M4 legújabb spéci változata már hátsó ülések helyett bukókeretet kapott, ami az ünnepelt versenyautóban is megtalálható, csak ezzel utcán is csapathatunk. A felszerelése még tartalmazni fogja a BMW Professional Navigációs rendszert, a klímát, az adaptív LED fényszórókat a BMW Selective Beam-vel, az OLED hátsólámpákat, a Park Distance Control-t (PDC) elöl és hátul, valamint kényelem és biztonság is jár vele, de semmi esetre sem gyéren felszerelt. Összehasonlítva a gyári verzióval az alap BMW M4-vel a DTM Champion Edition változat, ami nem csak lenyűgöző teljesítményben, de tovább optimalizált kezelhetőséget is kapott.  
 

2017 BMW M4 DTM Champion Edition - int -

 
 

Az eredmény a még következetesebb kivitelezés végrehajtás a könnyebb szerkezettel. A hozzáadott új elemek, mint a motorháztető, a tető, műszerfal támogatás, és a hátsó diffúzor is könnyebb lett a szénszál erősített műanyagnak (CFRP) köszönhetően. A hátsóján feltűnő lehet a két pár kipufogóvég a sport kipufogó rendszerrel, ami könnyű titánból készült. A tapadásról Michelin Pilot Sport Cup2 nagyteljesítmény abroncsok gondoskodnak elöl 265/35 R19-es és hátul 285/30 R20-es méretben, amit speciális használatra terveztek a versenypályákra, amiket a 666M csillag küllős design felnikre szerelnek. A méretes felnik alatt a szintén elég nagy M-es Carbon-kerámia fékeket láthatjuk, amik garantálják a biztos megállást, még verseny körülmények között is. a vezető még egyénileg állíthatja a 3 szinten állítható lengéscsillapítókat. Az új 2017 BMW M4 DTM Champion Edition értékesítési ára már megerősített 148 500 € Németországban, és mindössze 200 db készül belőle.

- Kartos Patrik -

2016-10-21, 22:08:31

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

000

AmazingCounters.com

 

AmazingCounters.com