2017 Seat Leon facelift

A Seat folytatja a hajthatatlan offenzíváját, és leleplezte a megújult Leon-t, ami 2017 elején érkezik meg a kereskedésekbe. A Barcelonai székhelyű autógyártó legújabb megtestesülése a legkeresettebb modelljében, a több díjnyertes kulcs összetevőkkel, a kényelemmel, a technológiával, a minőséggel, a hatásos design-val és a vezetési élménnyel. A sikeres Leon formula most birtokolja az extra technológiát és a design keveréket. Az új Seat Leon pedig folytatja a siker sztorit a Seat legemblematikusabb modelljeivel, amik tartalmazzák a további technológiákat, a vezető támogató rendszereket és a biztonsági rendszereket. A jelenlegi Leon sikere a meglepően magas minőségi design-nak is köszönhető, így 2017-ben csak apró változtatásokat kapott.

 
 

  

2017 Seat Leon SC, 5-door FR, & ST

 
 

 

Reklám

 
  A frissítéssel kapott első és hátsó élesebb magabiztosabb vonalvezetést, mint a jelenlegi modell. Az apró változások észrevehetők különösen az első új ütközőn, a másik előnye a növekedés, ami érzékelhető a gazdag krómozáson, mint a hagyományosabb drágább nagyobb autóknál. A megújulással az új Leon még csendesebb, mint korábban, ami mellett az utastere környező LED fényeket kap, amik szabályozhatók a vezető kívánsága szerint, az újonnan tervezett 8 hüvelykes képernyőn keresztül, ami kiküszöböli a sok gombot és forgókapcsolót a jelenlegi modellből. Az új javított külső fények különösen figyelemre méltók az új hátsó lámpákkal és fényszórókkal, amik a Full-LED technológiát is használják már. Az Ateca-ban megjelent számos vezető asszisztens rendszer is elérhető lesz a felfrissült Leon-hoz.  
 

  

Az új Leon fényszóró és hátsó lámpa

 
  A támogató rendszerek között megtalálható lesz a Traffic Jam asszisztens, ami nagyobb kényelmet kínál a közlekedésben. A támogató rendszerek közül a sávtartót kombinálták az ACC-vel, ami manőverezéseket is segíti a gáz és fék automatikus használatával, a korlátok között. További új rendszerek tartalmazzák a Traffic Sign Recognition-t, a Blind Spot Detection-t, és a legfejlettebb parkoló asszisztens technológiát, plusz megkapja a megújult modell az elektromos kézifék gombot az új középkonzolon. A megújult modell sokkal magasabb szintet kínál konnektivitásban, amik tartalmazzák az Easy Connect infotainment rendszereket, a Seat Full Link-et és az exkluzív Seat ConnectApp-okat. A Seat kínálatában is megjelenik a gesztus vezérlés technológia a hangvezérlés mellett, amit ujj csúsztatással aktiválódik (BMW 7-es után egy Seat-ban), az előző funkcióra értettem.  
 

   

2017 Seat Leon FR belső és a részletek

 
 

 

Reklám

 
  A Media System Plus a felszerelést kiegészíti 8-hüvelykes képernyővel, hangsúlyos formában, de még MirrorLink-et, Full Link-et, Apple CarPlay és Android Auto funkciókat is megkapja. A megújulással motor kínálat és felszerelés is megújult, ami az UK-ban tartalmazza az S, SE Dynamic, SE Technology, FR és az új XCELLENCE szintet. A választék jellegzetes igényes érzést ad, az Alcantara és bőr kárpitokkal, mint opció a széleskörű betétekkel és a mulit-color belső világítás. A külső megjelenése megkapja a csillogó króm design részleteket, az hűtőrácson, az új első és hátsó ütközőn, és a jönnek a hátsó LED indikátorokkal. Az utastere is előnyös, ami alumínium XCELLENCE rúgólemezt kap, a LED belső megvilágítás csomaggal, és a KESSY-vel (Keyless Enter and Go – Kulcsnélküli belépés és indítás). A 2017 Seat Leon motor kínálata Euro6-os motorokat tartogat az érdeklődőknek, amik tartalmazzák a kis 1.6 TDI-t 90 lóerővel és egészen a 2.0 TDI 184 lóerős FR-ig tart a dízelkínálat, de még egy új 1.6 115 lóerős TDI-vel bővül a választék.  
 

 

2017-es Leon kínálat karosszéria változatai

 
 

A benzinmotor választék pedig 110-180 lóerő közötti teljesítménnyel rendelkező motorokat takar, és itt is megjelenik az 1.0 TSI turbós 3-hengeres 115 lóerővel, ami csak megjelenés után később lesz csak választható. A TSI és TDI motorokhoz 5- és 6-fokozatú kézi váltókat kínálnak, valamint a jól ismert duplakuplungos DSG-t 6- és 7-fokozattal. A karosszéria változatok megmaradnak a 3-ajtós SC-vel (Sports Coupé), az 5-ajtóssal, és a kombi ST-vel (Sports Tourer). Összefoglalásban az új Leon büszke lehet a friss design-nal, a még szélesebb kínálattal a takarékos motorokkal, a fejlesztett technológiákkal, amikkel a kategóriája csúcsán foglal helyet. A megújult generációból is jön, majd a CUPRA kivitel, de csak később jelenik meg a kínálatban a sajátos meglepetéssel.

- Kartos Patrik -

2016-10-22, 20:54:04

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com