CHEVROLET BLUE LINE CONCEPTS – 2016 SEMA

Chevrolet készült a 2016 SEMA Show-ra, ami mai nappal nyitotta meg kapuit. A két első modell, amit a kiállítás előtt megmutatott a Chevrolet, az a két új Blue Line Concept. A Malibu és Cruze RS hatchback modellekből készített tanulmány változatokat a Las Vegasi SEMA Show-n lehet testközelből megtekinteni. Az új modellek keverik a stílust, a teljesítményt és a funkcionalitást. A Chevrolet Malibu Blue Line Concept kombinálja a design kiemeléseket a teljesítmény alkatrészekkel, amik sportos megjelenést adnak.

 
 

2017 Chevrolet Cruze RS & Malibu BlueLine Concept

 
  A Genesis White fényezés, fényes fehér megjelenést kölcsönöz a sportos vonalvezetésű modelleknek, amiket a tuning show-ra feldobtak palakék 18”-as concept felnikkel és Chevrolet Accessories kiegészítőkkel, mint a fekete hűtőrács betét, a fekete Chevrolet jelvény, a hátsó légterelő, a felfüggesztés szett és még további kiegészítők. Az új fejlesztésű ültető szett tartalmazza a rugókat és a futómű ültetést, ami csak 10 mm-vel (0.4 inch) ülteti meg az alap Malibu-t, de jobb kezelhetőséget nyújt. A meghajtásáról egy 2.0 literes turbófeltöltős 250 lóerős benzinmotor gondoskodik, amit az új 9-fokozatú automata váltóval kapcsoltak össze, a 6-fokozatú automata helyett. A tuning verda része még a Chevrolet Performance fékszett, a Harbor Gray Metallic féknyereggel, plusz a sötét árnyalatú fényszórókkal és a hátsó lámpákkal, meg a fényes kipufogóvégekkel.  
 

 

2017 Chevrolet Malibu BlueLine Concept

 
 

 

Reklám

 
  A másik tuning alkotás a Cruze RS Hatch Blue Line, ami egy kisebb sport hatchback a Chevy kínálatából, annak ellenére, hogy Európában már nincs jelen, de még mindig jó tuning alap a SEMA Show-ra a Cruze. A fényezése a Malibu-hoz hasonlóan Genesis White fehér fényezést, kék festett üvegeketl és a palakék 18”-as concept felniket kapja meg. A tuning modell megkapta a Chevrolet teljesítmény fékszettjét is, ami a Cruze sedan és hatchback változataihoz választható, a 16”-os vagy nagyobb felnimérettel, 2016 végétől. Az erősebb fék rendszer 300 mm-es (11.8 hüvelyk) első Duralife hűtött tárcsafékeket tartalmaz, a gyári 276 mm-es tárcsák helyett. A felfüggesztés itt is 10 mm-vel ülteti meg a futóművet, ami szintén javítja a kezelhetőségét.  
 

 

2017 Chevrolet Cruze RS BlueLine Concept - 2016 SEMA -

 
 

A Cruze fehér külsőhöz fekete utasteret kapott, a szokásos satin graphite kiemelésekkel a műszerfalon, a váltógombon és ajtóbetéteken, de még megkapja a sport fém pedálokat, ahogy a Malibu is, plusz az ajtó küszöb megvilágítást. A Cruze RS Blue Line orrában egy 1.4 Turbo benzinmotor található, ami 153 lóerőt biztosít, de ezt még a Chevrolet Performance légbeömlő rendszer csomaggal fokozták, és a nagy áramlású sport kipufogórendszerrel (mindkét extra 2017 közepétől választható Cruze modellekhez). Chevrolet garanciát is vállal a kereskedések által felhelyezett teljesítmény és kiegészítő alkatrészekre. A 2016 SEMA Show-n a Cruze és Malibu Blue Line modellek mellett még kb. 20 modell lesz jelen a Chevrolet standján, de mellettük még számos tuning verdával álnak elő a tuner cégek, mint West Coast Customs is.

- Kartos Patrik -

2016-11-01, 21:23:37

 
     

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com