2017 Nissan LEAF Black Edition

Nissan elektromos autója nagy népszerűségnek örvend az elektromos autók piacán, a legkeresettebb elektromos autó címet megszerezve. A népszerű modellből egy sportosabb megjelenésű változatot is piacra dob a Nissan, Black Edition limitált szériás változatban. A nagy szériagyártású elektromos autók között a legnépszerűbb, és még ára is megfizethető a cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. A Black Edition változat hozzáteszi az alapot adó Acenta felszereléshez a fekete 16”-os felniket, a LED fényszórókat, a megvilágított küszöböket, a sötétített hátsó ablakokat, a fekete visszapillantó házakat és a hátsó légterelő. A külső mellett az utastere kék varrású szőnyegeket kap és prémium részleteket.

 
 

2017 Nissan LEAF Black Edition

 
 

 

Reklám

 
  A Black Edition legújabb innovációval jön, ami a fejlett NissanConnect EV telematikai rendszert jelenti, és az innovatív Around View Monitor technológiát, amit a Black modell alapfelszerelésben megkap. A Nissan LEAF Black Edition az ügyfeleknek prémium designt és megfizethető 100% elektromos hajtáslánccal rendelkező autót ad, modern technológiával és 4 felnőttnek is helyet adó utastérrel. A Black Edition limitált szériás változatot 2017 március és augusztus között fogják forgalmazni, és még free Wi-Fi hotspottal is kínálják, amihez 8 készülék kapcsolható.  
 

2017 Nissan LEAF Black Edition, az új limitált kiadás

 
 

A 2010-ben indult Nissan LEAF volt az első elektromos autó sorozatgyártásban, ami most a legújabb 30kWh-s akkumulátort használja, amivel 155 mérföldet (250 km) is képes megtenni egy töltéssel. Nissan népszerű elektromos autójából 2010-ben, majdnem 240 000 db-ot adtak el, és ebből 64 000-et Európai utakon hajtanak a vezetők, ami hozzájárult a világ legkeresettebb elektromos autója címhez.

- Kartos Patrik -

2016-11-13, 15:06:15

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com
 
 

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám