2017 Mazda CX-5 – L.A.

Mazda bemutatta az új CX-5 generációt a Los Angeles-i autókiállításon, ami a legnépszerűbb modelljének sikerét folytatja. Az új generáció feljavított design megjelenést, új technikát és extra praktikusságot kapott, mint a jelenlegi generáció. A CX-5 LosAngeles-i leleplezésével megmutatták az utasterét is, és az új infotainment rendszerét, ami az első és egyetlen kárpótló kép után további információt ad, a hamarosan érkező modellről. A SkyActiv az első CX-5 generációval jelent meg a Mazda kínálatában, amivel az új design világot meghozta.

 
 

2017 Mazda CX-5

 
  Új CX-5 kapott néhány fontos design változást is, amik tartalmazzák a vékonyabb fényszórókat, a némileg nagyobb hűtőrácsot, és az újra profilozott hátsó lámpákat és csomagtér ajtót. Az apró módosítások mellett 10 mm-vel növelték a nyomtávját, és a hasmagassága 15 mm-vel csökkent. Az utastere megkapja a legújabb Mazda infotainment rendszert, a 7 hüvelykes kijelzővel, ami élesebb képet ad, mint korábban az LCD érintőképernyővel. Az LCD képernyő mellett TFT kijelzőt is kap, ami a fontos információkat jelenti meg, és az opciós Head-Up display-vel is kapcsolatban van, amennyiben kértük az autóba, így a szélvédőn belül a vezető látóterébe vetíti ki a fontos információkat, ami a navigációs rendszer utasításait is megjeleníti, és a kényelmet még fokozták a hátsó klímavezérlőkkel is.  
 

2017 Mazda CX-5 - int - 

 
 

A meghajtásáról 2.2 literes dízel és 2.0 literes benzinmotorok gondoskodnak majd, amiket várhatóan átdolgoztak, ami után javult a teljesítménye és a fogyasztása. Az új modellen torziós merevség is javult 15.5%-val, és csökkentették a mentzajt kb. 10%-val. A bemutatott CX-5 a Mazda legnépszerűbb színét is bemutatta, ami a Soul Red, de most új Soul Red Crystal néven lesz megtalálható a választékban. A megújulással a biztonsága is javult, ami hozzáteszi a legújabb Mazda Radar Cruise Control tempomatot, és a táblafelismerő rendszert. Az új CX5 árairól még nincs információ, de várható érkezése 2017 közepén lesz a kereskedésekben, és a UK várható kezdő árai 23 500 font lesz a benzines változatoknak, és 25 000 font a dízeleknél.

- Kartos Patrik -

2016-11-26, 11:50:48

 
     

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com