2017 Mercedes-AMG GT4

A Mercedes, az AMG Customers Sports bevonásával növekedik folyamatosan, aminek részét képezi a legújabb modell, ami nem más, mint a GT4 versenysport előírásait is teljesítő versenygép. A 2016-os szezonzáró ünnepségen, még december 3-án már előzetesként bemutatták az új Mercedes-AMG GT4-et az ügyfeleknek, csapatoknak és vezető pilótáknak.

 
 

Az új Mercedes-AMG GT4 vázlaton

 
 

 

Reklám

 
 

Az új Mercedes-AMG GT R-t is idén mutatták be, ami az alapját adja az új GT4-es versenyautónak. Ahogy az AMG GT3 versenyautó úgy a GT4-es modell is elérhető lesz az ügyfeleknek és különösen felhasználó barát lesz, valamint kiváló biztonsági szinttel lesz felszerelve, ami jelentős cél volt a fejlesztés során. Tobias Moers (Chairman of the Management Board of Mercedes-AMG GmbH) mondta, hogy a Mercedes-AMG GT4 fejlesztése, egy másik fontos lépés volt, ami a folyamatos terjeszkedés a Mercedes-AMG motorsport programmal.

 
 

... és a verseny hátsó a méretes légterelővel

 
 

A Customer Sports csapatok visszajelzései az AMG GT3 után, és a növekedő érdeklődés hatására a GT4 versenyautókkal újítottak be. A még nagyobb csoport új cél volt, mint az amatőr és profi versenyzőkkel és csapatokkal egyaránt a jövőben.

- Kartos Patrik -

2016-12-21, 22:13:20

 
     

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com