2017 Arden F-Pace 

Arden kezelésbe vette az első Jaguar SUV-t, ami az új Jaguar F-Pace. Arden már készített hozzá pár kiegészítőt is, teljesítmény növelő csomagokat és kiemelkedő kínálatot az ügyfelek számára, amikkel igazán egyedivé tehetjük a Jaguar F-Pace-ünket. A külső megjelenését feldobták az új rozsdamentes acél hűtőráccsal és ütköző ráccsal, amik fokozzák az elegáns sportosságát az F-Pace-nek.

 
 

2017 Arden Jaguar F-PACE

 
 

 

Reklám

 
  A tuning Arden F-Pace még tartalmazza az Arden Leaper optikai és technikai feljavítást, és a German TÜV is jóváhagyta. A külső megjelenéséhez tartozik még az Arden Dakar II 22”-es felniszett és az aerodinamikai csomag. A hangzásról az Arden Sound System gondoskodik majd, ami erőteljes kiemelkedő hangzást nyújt a sportos megjelenéshez. A különböző hangszintek egyénileg állíthatók gombnyomással. A V8-as kompresszoros motorok mellett a takarékos dízelmotoroknak is szép hangot adnak, amit a következő videón hallani is lehet:  
 

Arden F-PACE és a hihetetlen motor hang, egy 2.0D-től

 
  Az Arden tuning kínálat elérhetővé teszi a Jaguar F-Pace tulajdonosoknak az új sport rugókat és nyomtáv szélesítőket, amik optimalizálják a vezetési élményét, különösen kanyarokban. A teljesítmény növelés tartalmazza a V6-os kompresszoros motort, aminek erejét 430 lóerőig emelik meg, és a nyomatéka is javult.  
 

   

Arden F-PACE pedál betétek, rugók és nyomtáv szélesítők

 
 

A dízel kínálatból az alap 2.0D és a 3.0D motorokhoz kínálnak teljesítmény tuningot, amik 200 és 340 lóerős teljesítményre vannak felhúzva, a leggyengébb és legerősebb dízelmotoroknál. Az utastere egyénileg összeállítható, de mindegyik modell megkapja az Arden alumínium sport pedálokat, magas fényű csiszolással és az Arden nevet. Az utastérbe lehet választani bőr és Alcantara kárpitokat, valamint Carbon és fa betéteket.

- Kartos Patrik -

2016-12-23, 09:55:04

 
     

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com