2017 Mercedes-Benz S-osztály „Night Edition” Coupe

Mercedes-Benz bővíti modell kínálatát az új exkluzív modelljével, ami az új S-osztály Coupé „Night Edition” lesz, és már áprilistól (2017) elérhető lesz Európában, az amerikai ügyfelek viszont még augusztusig várhatnak rá. Ez a kivételes 2-ajtós kupé elérhető lesz az S400 4MATIC Coupé, az S500 Coupé, és az S500 4MATIC Coupé változatokban. Az új Night Edition változat a januári Detroit-i autókiállításon ünnepli világpremierjét. A nagyon speciális külső részletek tartalmazzák a jellegzetes hűtőrácsot, és a 20”-as AMG több küllős felniket.

 
 

2017 Mercedes-Benz S-osztály Coupé Night Edition

 
 

 

Reklám

 
  Az exkluzív AMG felnik fekete fényezést kaptak, a jellemző fényes felni peremmel. Az első és hátsó kötények szintén AMG stílusban jönnek az új modellen, mint alap és a „NightEdition” jelölést megkapták az első sárvédők és még megvilágított ajtóküszöbökkel is felszerelik, amiken a Mercedes-Benz felirat látható. A Night Edition változatok Selenite Grey Magno fényezése opciós listáról elérhető lesz. A külső mellett az utastér is kap néhány extra kiegészítőt, amik között megtalálható az AMG nappa bőr sport kormánykeréken elhelyezett „NightEdition” jelölés. Az ügyfelek választhatják az új Night modelleket bőr, nappa bőr vagy AMG nappa bőr kárpitokkal, valamint fekete/fekete vagy opciós listáról kristályszürke/fekete, nyeregbarna/fekete vagy Bengal piros/fekete szín kombinációkban, de mellette még fényes fekete nyárfa betéteket is kap, a még egyedibb részletekért.  
 

 

2017 Mercedes S Coupé Night Edition

 
 

Az új S Coupé Night Edition modellek dicsekednek stílusos megjelenésükkel, az exkluzív felszereléssel és a kifinomult sportossággal, amit kombinál klasszikus arányokkal az S-osztály Coupé, valamint a modern luxust és a korszerű technológiákat is biztosítja az ügyfeleknek. A „NightEdition” modellek csak 3 változatban lesznek elérhetőek, amik között megtalálható az S400 4MATIC Coupé, az S500 Coupé, vagy az S500 4MATIC Coupé.

- Kartos Patrik -

2016-12-23, 22:17:30

 
     

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com