2017 Porsche Cayenne S Platinum Edition

Porsche bővíti Platinum Edition modell kínálatát, aminek a két legújabb tagja az új Cayenne S és Cayenne S Diesel modellek lesznek. Az új modellek magas minőségi felszerelés szintet kapnak, amik különösen vonzóvá teszi a Porsche SUV-okat. A bővített alapfelszerelés tartalmazza a 21”-es Sport Edition felniket platina színben, a 8 irányban állítható bőr sport üléseket (Alcantara közép résszel) a Cayenne GTS-ből, valamint számos más kényelmi jellemzőt. A Cayenne Diesel és Cayenne S E-Hybrid modellek együtt jelennek meg a Platinum Edition kínálatban, és most négy Cayenne modellt fog tartalmazni. A kínálat még kiegészül az alap fekete és fehér színekkel, és az öt opciós metál fényezéssel, amik a következő neveket viselik: Jet Black, Mahagony, Purpurite, Carrara White és Rhodium Silver.

 
 

 

2017 Porsche Cayenne S Platinum Edition

 
 

 

Reklám

 
  A külső megjelenés csomag tartalmazza az elegáns és sportos részleteket a magas fényű feketében, a sötétített ablakokkal hátul és a növelt kerékjárat peremmel a jármű színében. A Platinum Edition változatok sportos funkcionalitással vannak felszerelve, aminek felszerelése tartalmazza a Bi-Xenon fényszórókat, a Porsche Dynamic Light System (PDLS), a Power Steering Plus-t (kormányrásegítő) és az első-hátsó Park-Assist-tel készült a könnyed vezetéshez, ami segít a vezetőnek hosszú utakon és város vezetésnél is. Az új változat még felszerelésében tartalmazza az automatikusan sötétedő belső és külső visszapillantókat, amik meggátolják az elvakítást éjjel vezetésnél. Ahogy beszáll az új Cayenne változatokba a Platinum Edition felirattal találkozik az első ajtóknál a kifinomult Cayenne S modelleken. Mindegyik külső fejtámla viseli a Porsche címert, és még az első ülések fűtöttek is.  
 

2017 Porsche Cayenne S Platinum Edition - int -

 
 

A legújabb Platinum modellek infotainment rendszere megkapta a Porsche Communication Management-et (PCM), az Online Navigation-val, a Connect Plus modullal és a BOSE Surround Sound System-vel. További jellemzői Porsche-knál megszokott sportos analóg óra a műszerfalon. Az erő és fogyasztási érték az új speciális modelleknél változatlanok maradtak. A 420 lóerős (309 kW) 3.6 literes 6-hengeres BiTurbo motor a Cayenne S-ben 9.8-9.5 l/100 km-es átlag fogyasztást produkálnak gyári adatok szerint, gumiabroncstól függően. A V8-as motor TwinTurbo feltöltéssel a Cayenne S Diesel orrában pedig 385 lóerőt (283 kW) termel, és a fogyasztási értéke 8.2-8.0 l/100 km, ami szintén abroncstól függően. Az új modell változatok Németországi listaár szerint a Cayenne S Platinum Edition 87 442 €-val indul, és a Cayenne S Diesel Platinum Edition kezdőára 90 417 € (az árak a Németországi adót is tartalmazzák).

- Kartos Patrik -

2017-02-05, 17:46:26

 
     

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com