MENÜ
   
 

2017 ABT S4 Avant

ABT Sportsline kezelésbe vette a legújabb Audi S4-et, amihez elkészítette az új tuning csomagot, ami az alap 354 lóerős turbófeltöltős motor erejét is fokozza. A legújabb Audi S4 mottója a következő „back to the roots”. Az ABT jóvoltából extra 20% erőt kap az S4-es, ami most 425 lóerőt és 550 Nm nyomatékot biztosít az ABT Power-nek köszönhetően. A V8-as szívó motort használja a B6, B7 és B8, ami kapott egy turbót S4 Avant orrában. Még a legelső S4-eseket dobták fel turbófeltöltővel tekintet nélkül, akár az alap első A4 generációból is, amik a 100-as széria folytatása új néven.

 

2017 ABT Sportsline S4 Avant

 

 

Reklám

  Később a márkanevet először az első S6 viselte. A kezdetektől előzés az épített 8-hengeres verzió feltöltő nélkül az egzotikus jelenlét, és a hozzáadott turbós ikonokkal az Audi 80 S2-vel, ami három karosszéria változatban készült, és várható koncepció az Audi S4 név alatt. A turbó mindenütt megtalálható az Audi történelemben, és már csak feltöltős motorokkal készítik a jelenlegi Audi kínálatot. Az ABT most a legfrissebb B9-es generációt is kezelésbe vette az S4 szériából, ami korlátozott mértékbe fokozott. A fejlesztő csapat átdolgozta a motor vezérlő modult, amit speciálisan fejlesztett a Bavariai tuning fejlesztő csapatával, ami nem csak láthatóan növekedett hatékonyságban papíron, de érezhető is. A gyorsulási értéke 4.9-ről 4.7 másodpercre (0-100 km/h) javult, ami pontosan szintezett a legutóbbi RS4 szériához.
 

 

Audi S4 Avant még sportosabb oldala

 

A vizuális megjelenését is javították az Audi S4 Avant-nak, a nagyon lenyűgöző sport jackie-ben, de a kisebb finom hangolás soha nem árt. A külső megjelenését még javították, olyan részletekkel, mint az első légterelő ajak vagy a hűtőrács, ami elérhető fekte krómban, fényes krómban és matt feketében, amik tovább fokozzák a megjelenését éppen annyira, mint a sárvédő betétek az ABS műanyag vagy a látható szénszál. Már csak néhány dolog hiányzik, mint az ABT felni szettek, amiket az S4-hez választhatunk 19”-es és 20”-as méretekben, és a három felnitípus a DR, az ER-C és az FR felnik, amik szintén elérhetőek változatos megjelenéssel, típustól függően.

- Kartos Patrik -

2017-02-19, 23:30:18

 

 

 

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com
Asztali nézet