MENÜ
     
 

Újabb kiállítás az autók és technika kedvelőinek - Mobility Next Budapest

Budapest híres tuning showja után a Mobilitás autókiállítás kiállítást is megrendezik utóbbi években, ahol az új autókat helyszínen is ki lehet próbálni a hybrid és elektromos kínálatot is. Idén viszont egy új kiállítást is rendeznek ősszel október 6-8 között, a korábbi mobilitás kiállításnak is helyet adó SYMA csarnokban. A Mobility Next egy nagyszabású elektromosautó-kiállítás, ahol alternatív hajtású járműveket mutatnak be. Az autók mellett még elektromos kerékpárokat, rollereket, és egyéb alternatív hajtású járműveket és kiegészítőket (töltőket, akkumulátorokat, villanymotorokat) mutatnak be, de ezen felül még szakmai programok is várják a látogatókat.

 
 

MobilityNext kiállítás, ami az elektromos autókról és járművekről szól

 
 

 

Reklám

 
  Az új kiállítás az alternatív hajtást mutatja meg a látogatóknak, és ismerteti meg velük közelebbről. Az elektromos autók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, az eladások alapján még Európában is. Az eladások nagyon jól látható a Norvégiai elektromos autó eladásokon, amiből 2014-ben még csak minden 100. eladott autó volt elektromos, de ez az eredmény mára elérte, hogy már minden 4. eladott autó elektromos. Az elektromos autózás láthatóan Magyarországon is fejlődik, a bővülő elektromos autó kínálattal, a GreenGo autóflottával Budapesten, és az egyre több elektromos töltőállomás is megkönnyíti az elektromos autózást, így csökkentve a fenntarthatóságának kiadásait.  
   
  A Mobility Next Budapest lesz az első nagy elektromos- és plug-in hibridautó kiállítás a közép-kelet-európai régióban, mint az egyedülálló AMTS tuning show. A kiállítás az új lehetőségeket mutatja meg a látogatóknak az elektromos járművekben rejlő lehetőségeket. A kiállításon még elektromos kerékpárok, rollerek és még sok más elektromos eszközt, járművet ismerhetünk meg.  
 

 

Elektromosautó töltő csatlakozó és a töltőállomás

 
 

„A világban elektromos autó forradalom zajlik, és már látszik, hogy a megújuló energiával működő autóké a jövő. A nemzetközi autómárkák kivétel nélkül foglalkoznak a témával, az ilyen típusú autók gyártása és felhasználása már a haszongépjárműveknél is egyre meghatározóbb. Ráadásul a fejlődő országok kormányai is pártolják az elektromos autók elterjedését. Ezért a kiállításra nemcsak azokat várjuk, akik autóvásárláson gondolkodnak, hanem minden olyan érdeklődőt, aki szeretne kipróbálni egy elektromos autót, és megismerkedni a jövő technológiájával” – mondta Bárány Péter, a kiállítás főszervezője.

- Kartos Patrik -

2017-03-04, 19:16:40

 

Időpont: 2017. október 6-8.

Helyszín: SYMA Rendezvényközpont, Budapest, Dózsa György út 1.

Website: www.mobilitynext.hu

 
 

 

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com
Asztali nézet