MENÜ
   

2017 Aston Martin AM-RB 001

A forradalmi hiperszuper sportkocsi közös fejlesztése az Aston Martin-nak és a Red Bull Advanced Technologies-nek. A korábban már azonosított modell az AM-RB 001 kódnevet viseli, aminek már nyilvánosságra hozták a hivatalos nevét az Aston Martin Valkyrie-t. A név folytatja a finom tradíciót az Aston Martin „V” autókkal, ami visszatért az 1951-es Vantage-ben, és ez volt választott, mint név, ami különbséget tesz nagy teljesítményű változatok között a jelenlegi modell kínálatban, a DB2-vel. Az Aston Martin dicsekszik a 125 lóerővel, a 105 lóerős alap változattal szemben, és a Vantage képviseli a növekedést a teljesítményben és a kívánatosságban.

   

 

2017 Aston Martin Valkyrie 

   

A Vantage jelvény először a DB5 oldalán jelent meg. Ezt a nevet fenntartották a leghatásosabb modellnek származékait 2005-ből, amikor a Vantage modell a kínálatban a saját jogú modell. 12 évvel később elismert család a V8 és V12-es motorokkal szerelt modellek, amik készülnek Vantage-ként a legsikeresebb Aston Martinok történelemben. A Virage, Vanquish és Vulcan, az Aston Martin nagyon sajátos „God of fire” azaz a tűzisten, és az újabb „V” autók folytatják ezzel a leszármazást. Most a hét évtized után a Vantage név indult újra, az Aston Martin Valkyrie a hajtásáról az egyedileg megkülönböztető és lírai család gondoskodik a modell nevekkel egy másik szinten. Az Aston Martin főkreatív vezetője Marek Reichmann, a Valkyrie tökéletes fogás drámaian, ami nem csak a végső Aston Martin, de a végső kifejezés a hypercar design-val, a tervezéssel és teljesítménnyel: „Az Aston Martin modell nevek birtokolnak mély jelentést. Szükségük van inspirálásra és ösztönözésre.

   

   

 

Reklám

   

A sztori elmondása és az elbeszélést gazdagítva, amik visszanyúlnak az elmúlt 104 évbe. Az új Aston Martin Valkyrie hihetetlen speciális autó, ami igények szerint egyaránt figyelemre méltó név a rendíthetetlen autó, ami nem hagy maga után tartalékban”. Miközben a név gyökere az ősi mitológiában az Aston Martin Valkyrie csupa modern technológiával. A tömörítéssel az Aston Martin, Red Bull Advanced Technologies project partnere az AF Racing és további világ vezető technológia partnerek, az Aston Martin Valkyrie ígér másvilági teljesítményt, ami illik a névhez.

- Kartos Patrik -

2017-04-01, 21:01:26

   
     

 

 

Reklám

 

 

 

Reklám

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com
Asztali nézet