MENÜ
   
 

2018 Ford Explorer - US

Ford látja a SUV szegmens folyamatos növekedését, ami számokban több, mint 45% a nem prémium US kiskereskedelmi autóipar a következő 5 -7 évben. A Ford jól pozícionált a növekedésre a tervekkel hozzáadva az 5 teljesen új SUV-t a kínálatba Észak-Amerikában 2020-ra. A demográfiai vezetés a várható trenddel, mint a több évezreddel kedveznek a funkcionalitásnak és technológiát hoznak a SUV-ok. “1990-es években a SUV-k meghatározott a megállíthatatlan Amerikai szellem, és még egyszer látjuk, a hasznossági bumm fogd meg az egész új generációval az ügyfeleknek,” mondta Mark LaNeve, Ford alelnöke, U.S. marketing, sales and service.

 
 

2018 Ford Explorer Sport

 
  Ma a 35-44 évesek vásárolnak több midsize és nagy SUV-kat, mint bármi más demográfia - és még többi évezred várt csatlakozás a SUV-kedvelők csoportja, ahogy ők. De már vásárolnak közel 30% kis SUV-kat – várhatóan, hogy még erősebbek SUV-kba, ahogy a fiatalabbakkal a csoportban úgy az 53 évesek az idei évben. A Ford már teljes segédprogrammal a kínálatban tartalmazza a szórakozást nyújtó az EcoSport-ot, a technológia csomaggal felszerelt Escape-t (Kuga), a stílusos Edge crossovert, a teljesen új Full-size Expeditiont, ami a legokosabb és a legjobban alkalmazkodó modell, és most jön az új Explorer ezen az úton a kínálatba. A 2018-as Explorer tovább feljavított, az ügyfelek számára frissített első és hátsó stílus részletekkel, a még jobb technológiákkal és nagyobb választékkal.  
 

 

2018 Ford EcoSport & 2017 Ford Escape

 

2017 Ford Edge Sport & 2018 Ford Expedition

 
  Az Explorer kínál elérhető 4G beépített modemet, ami tartalmazza a Wi-Fi hotspotot és támogatják 10 eszközt egyszerre - legfeljebb 50 láb (15.2 méter) távolságról a járműtől. Ez szintén jellemzője a SYNC Connect-nek, ami lehetővé teszi a tulajdonosoknak a csatlakozást az Explorerhez távolról a FordPass használatával indítással, zárással, nyitással és jármű helyzetével majdnem bárhol – ami szintén lehetővé teszi a hozzáférést a fontos jármű diagnosztikai információkhoz. Ez a technológia csatlakozik olyan létező jellemzőkkel, mint a továbbfejlesztett aktív parkolás asszisztens, ami használ ultra szónikus érzékelőket és elektromos kormányrásegítést, ami segít a vezetőknek a párhuzamos és merőleges parkolásban, a Park-out asszisztens pedig segít a vezetőknek kiállni a párhuzamos parkoló helyről, és az intelligens összkerék-meghajtás a Terrain Management System-vel, ami lehetővé teszi a javított vezető képességet az erő továbbításával ahol szükséges.  
 

 

Reklám

 
  A 2018-as Explorert szintén kínálják újonnan elérhető Safe and Smart Package-vel, ami kombinálja a magas keresletet a vezető asszisztens jellemzőkkel kitűnő értékkel. A csomagok között megtalálható lesz: az adaptív tempomat és ütközés figyelmeztetés fék támogatással (Adaptive cruise control and collision warning with brake support ), ami használja a radart a járművek mozgás érzékelésével közvetlenül előtte, és változások az utazó sebességgel, ha szükséges. A következő a holttér információs rendszer (Blind Spot Information System ), ami ravasz figyelmeztető, amikor egy másik autó a vezető holtterébe kerül. Ezek mellett a keresztirányú forgalom figyelmeztető is elérhető lesz hozzá, ami szintén a radart használja, így segít figyelmeztetni a vezetőt a közelgő forgalomra, amikor tolatunk a parkoló helyről.  
 

2018 Ford Explorer Sport

 
  A vezetőt még segíti a sávtartó rendszer (Lane-keeping system ), ami már automatikusan érzékeli a sáv jobb és bal szélét az első kamera rendszernek köszönhetően. A rendszer rezgéssel a kormánykeréken figyelmezetőt jelzést ad a vetetőnek, amikor a jármű elkezd sodródni a saját sávjából. A rendszer szintén tudja biztosítani a kormányzási nyomatékot segítve útmutatóként a jármű sávban tartásának, ha szükséges. Az automatikus táv-fények (Auto high-beams), ami használja a szélvédőre szerelt kamerákat és automatikusan kapcsolja a távolsági fényszórókat és a tompított fényt a közelgő közlekedés érzékelésével, valamint az eső érzékelős ablaktörlőt (Rain-sensing wipers) is megkapja a megújult Explorer. A vezető választhat öt különböző széria jellemző és három választható motor közül, amik tartalmazzák a 2.3 literes EcoBoost 4-hengeres motort, ami szállít 280 lóerőt 5500-as fordulaton és 310 lb-ft (420 Nm) nyomatékot, ami már 3000-es fordulaton elérhető.  
 

  

2018 Ford Explorer - részlet képek -

 
 

Az Explorer Sport és Platinum Edition modelleket 3.5 literes Twin-Turbo EcoBoost V6-os motorral szerelik, és ehhez még 4 kipufogó vég is jár, amihez 365 lóerőt termel 5500-as fordulaton, és a 350 lb-ft (475 Nm) nyomatékot 3 500-as fordulaton. Az ügyfeleknek több személyre szabható opciót is kínál a 2018-as modell, a négy új külső színnel, amik között megtalálható lesz a Burgundy Velvet Tinted Clearcoat, a Cinnamon Glaze, a Platinum Dune Tricoat és a Blue Metallic színek. A fényezés mellett még az Explorer öt új felnivel is elérhető lesz, a kereskedésekben viszont csak ősszel jelenik meg. Az új 2018-as Ford Explorerek összeszerelését a Chicagoi üzemben végzik majd.

- Kartos Patrik -

2017-04-23, 00:56:52

 
     

 

Reklám

 

 

Reklám

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com
Asztali nézet