MENÜ
   
 

2018 Lexus LS F-Sport

Lexus újra bemutatta nagy sedan-ját, az első 2018 LS bemutató után, de most a sportos változatokat az új F-SPORT modelleket mutatták meg a nagy közönségnek. Az új LS F SPORT modelleket a New York International Auto Show-n mutatták be, amikben már feljavították a kezelhetőséget és a teljesítmény design-t kapott kívül és belül. Az eredeti Lexus új luxus modellhozott indulásakor az autópiacra, amikor megjelent az első Lexus modell, ami az LS modell volt, és már közel három évtizede van jelen a luxus autók között a hatáslánc simaságával, az utazástér csendességével, a mesteri munkával, és figyelem a részletein és a magas szintű minőségével. Az új 2018-as LS luxus sedan kínál az ügyfeleknek még több dinamikus vezetési élményt a modell történelmében, és az új változatok fokozzák tovább az új F-Sport modellek megjelenését és sportosságát.

 
 

2018 Lexus LS500 F-Sport

 
  Az új változat elérhető lesz benzin és hybrid hajtáslánccal, az F-Sport változatban az LS luxus sedan. Az alap modell lesz a legmegnyerőbb vezető szellemmel rendelkező modell, ami kapott alváz hangolást és még további feljavítást, miközben hangsúlyozza a kivételes kényelmet. A Lexus tervezői nem tartották vissza magukat, amikor az új LS-nek kupészerű sziluettet adtak és drámai megjelenést a Lexus védjegy orsó hűtőrácsával, ami a mutatja még bonyolultabb designt. A fejlesztése az F-Sport hűtőrácsnak számítógéppel segített design (CAD), amit öt hónap alatt sikerült elérni a kívánt textúrával és a fények kölcsönhatásával. Amikor kombinálták a sportos nagyított oldal rácsokat, az F-Sport rácsnak szintén van funkciója, ami segít fenntartani a jármű hűtési teljesítményét.  
 

 

2018 Lexus LS500 F-Sport

 
 

 

Reklám

 
  A speciális F-Sport hűtőrács a „Rocker panel” és a csomagtérre szerelt kiemelés a sedanon a rácsos profil, miközben az F-Sport jelvény a sárvédőkön és az exkluzív 20”-as felniken is megjelennek. Az F-Sport modellek még exkluzív F-Sport színeket is kapnak White Nove és Heat Blue neveken. Ahogy a külső megjelenés, úgy az utastere is megkapta az F-Sport részleteket, mint a kiemelő betétek és exkluzív jellemzők a verzióhoz. A közös szálon keresztül minden LS modell részletei: Omotenashi a tanulmánymodelltől érkezett a Japán vendégszeretettel. Az alkalmazás az LS-en jelenti a gondoskodást a vezetővel és utasaival, előre jelezve szükségleteiket részt vesz a kényelmükben és segít megvédeni őket a veszélyektől.  
 

  

2018 Lexus LS500 F-Sport - külső részletei -

 
  Az F-Sport nem csak sportos megjelenést kapott, de erőből sincs hiány a V6-as motoroknak köszönhetően. Az F-Sport személyi ragyogása mindenütt az utastérben, ami indul az F-Sport exkluzív első ülésekkel, amik javított oldaltartást kaptak a dinamikus vezetéshez. A perforált rácsmintás üléseket és egyedüli gól alumínium betét elemeket kaptak a sportos hangulathoz. A vezető oldal speciális F-Sport kormánykereket kapott a vezető a precíz irányításhoz, valamint a sebességmérő és fordulatszámmérő mozgatható mérőórákból áll és a mérő gyűrűvel a kijelző információihoz, amit a limitált szériás Lexus LF-A szupersportkocsitól kapott meg az új LS F-Sport, ami a TFT technológiát használja több gyártóhoz hasonlóan, mint a Tabletek.  
 

2018 Lexus LS500 F-Sport - int -

 
  A részletekre is figyeltek a tervezők, akik olyan apró részletekkel egészítették ki az alumínium gázpedállal és lábtartóval, valamint az F-Sport perforált váltógomb és lábtartó. Az ultravelúr ülések és tetőkárpit koronázó érintése. A belső tere is kapott egy új választható színt, mint az új RED belsővel, ami szintén exkluzívan az F-Sport modellekhez készült. A 2018-as LS F-Sport modell jellemzői a legújabb generációnak a márka fejlett alváz vezérlő technológiája, a Vehicle Dynamics Integrated Management (VDIM), ami kifinomult és debütálás több évtizeddel ezelőtt. 2004-ben a Lexus bemutatott az első integrált vezérlő rendszerét, ami kombinálta a korábban függetlenül használt ABS, TRC, VSC és EPS rendszereket, valamint más funkciókkal az egységes rendszerben.  
 

  

2018 Lexus LS500 F-Sport - F-Sport kormány, bőr váltókar és a mód választó -

 
 

 

Reklám

 
  2012-ben a márka adoptálta az aktív összkerék-kormányzás integrált vezérlő rendszerét, ami ismert, mint a Lexus Dynamic Handling vagy az LDH – a GS-től a tovább fejlesztett biztonsági és vezető teljesítmény, ami reagál a vezető szándékára. Az új VDIM rendszer teljesít együttműködés vezérléssel minden jármű alrendszereivel - fékezés, kormányzás, hajtáslánc és felfüggesztés – a vezérlés alapvetően hosszirányú minden jármű alrendszerrel, oldal és függőleges mozgással, valamint a kitérés, bólintás és dőléssel. Az optimális vezérlés ezekkel a mozgásokkal segít javítani a kivételes utazási kényelmet, a fokozott húzást és biztonságot, valamint kezelési gyorsaságot és lehetővé teszi a jármű alap testtartását kanyarodás alatt is, valamint a több kényelmet és a stabil utazást összességében.  
 

  

2018 Lexus LS500 F-Sport - kijelző Normál módban, Normál mód + Eco Indicator, és a Sport S módban -

 
  Az LS alapját a hosszútengelytávú változat adta a márka prémium globális építészete a luxus járművekkel (GA-L) platformon, az új Lexus LC Coupe. A GA-L platformok egy újabb fokozat a tovább fejlesztett kezelhetőségben, az utazás simasága és az utastér csendessége. A LS F-Sport kihasználja a platform fogékonyságát és gyorsaságát. Az LS F-Sport felszerelése tartalmazza a 20”-as felniket és a 245/45RF20-as és 275/40 RF20-as abroncsokat elöl és hátul, a felnik alatt pedig a nagyobb első és hátsó fékek (6-dugattyús első és 4 dugattyús hátsó nyergek). A felszerelése még tartalmazza az LDH-t (Variable Gear Ratio Steering and Dynamic Rear Steering) és a sport hangolású légrugós felfüggesztést gyors magasság állítással. Az F-Sport változat 500 és 500h változatokban lesz elérhető. Az LS 500 modell egy 415 lóerős teljesen új 3.5 literes V6-os motort rejt az orrában. Az új Twin-Turbo V6-os kínál V8-as teljesítmény szintet a 415 lóerővel és 442 lb-ft nyomatékkal, párosítva az első 10-fokozatú automata váltóval a luxus sedanban.  
 

  

2018 Lexus LS500 F-Sport - int - részletek -

 
  A motor termel széles nyomaték görbét és a tökéletes hangolásban az F-Sport szellemével, az új motor és a váltó szállít azonnali gyorsítást és állandó felépülése a nyomaték felé a piros mezőig. Az LS 500-as tagadhatatlanul gyors a 0-60 MPHs (0-96 km/óra) gyorsulása mindössze 4.5 másodperc (benzines hátsókerék hajtású változatnál). Az elektronikusan vezérelt WASTEGATES a jellemzői között hozzájárul a motor gyors reakciójához. Vezető választhatja a hajtáslánc reakció és érzés választással, amik között megtalálható a NORMAL, a Sport S és a Sport S+ módok, és pont elég a kipufogó hangot hallat a sportos érzés fokozásához. A hagyományos benzines változat mellett, még LS500h F-Sport hybrid változat is elérhető lesz a sport változatból, ami a takarékos hajtásláncot a sportossággal keresztezi.  
 

 

Reklám

 
 

A meghajtásáról az új Multi Stage Hybrid System gondoskodik kombinálva a természetes szívó Atkinson ciklusú 3.5 literes V6-os benzinmotorral, amihez a hybrid rendszer két elektromos motorral/generátorral egészít ki és használja a kompakt, könnyű Li-Ion akkumulátorokat. A V6-os motor használja a D-4S közvetlen üzemanyag befecskendezést és a könnyű szelepvezérlés elemeket, a Dual VVT-i-vel biztosítva az elegendő nyomatékot a motor fordulat tartományán keresztül. A hybrid rendszer összteljesítmény viszont csak 354 lóerő, ami a tisztán benzinmotoros hajtású változatnál gyengébb, de cserébe takarékos és elég gyors még így is. Az új rendszer alkalmazkodik a bolygó típusú folyamatosan változó átvitel a Lexus Hybrid Drive-tól és szintén hozzáteszi az egyedülálló 4-fokozatú automata váltót. A manuális módban 10 fokozattal, ad az LS500h F-Sportnak fokozott dinamikus érzést az úton és lehetővé teszi a vezetőnek a váltást a váltófülekkel. A Multi Stage Hybrid System az LS 500h-ban akár tisztán elektromos közlekedést is tudnak biztosítani, bizonyos feltételek mellett és akár 87 MPH-s sebességig. Mi több ez a tisztán elektromos hajtás mellett az RWD LS 500h modellek a 0-60 MPHs gyorsulást 5.2 másodpercet alatt elérik.

- Kartos Patrik -

2017-04-29, 23:15:48

 
     

 

Reklám

 

 

Reklám

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com
Asztali nézet