MENÜ
   
 

2017 Alfa Romeo Stelvio és az új motorok

Alfa Romeo kereskedésekbe már nyitott a rendelési könyv és már megkezdődnek a nyílt hetek is, ami után újabb információkat adtak is, ami két újabb motorváltozat megjelenését jelenti a Stelvio kínálatában. Az olasz márka első SUV-ja még elérhető lesz a 180 lóerős 2.2 literes dízelmotorral, amihez 8-fokozatú automata váltót szerelnél és hátsókerék hajtást. Ez lesz az első motor a Stelvio kínálatában, amit hátsókerék hajtással kombinálnak és a design választás garantálja a kiváló teljesítmény szintet, ragyogó öröm és izgalmas vezetés, valamint tiszteletadás a leghitelesebb hagyománynak a legendás Alfa Romeo-knak.

 
 

  

2017 Alfa Romeo Stelvio

 
  Így ez a változat tökéletesen beleillik a Stelvio családba és tervezett sportos vezetési élményt adni az adrenalin csomag élménnyel, a tipikus hátsókerék hajtással, a takarékossága elvesztése nélkül az üzemanyag fogyasztásban és CO2-kibocsátásban (kevert ciklusban mérve), vegyesen 4.7 l/100 km-es átlaggal és 124 g/km-es CO2-kibocsátással. A Stelvio ismét a legjobb kategóriájában a súly értelmében, ami az alacsony 1 604 kg-os súlyát illeti. Szintén elérhető a választott piacokon az új 200 lóerős 2.0 turbófeltöltős benzinmotorral, amihez szintén 8-fokozatú automata váltót szerelnek, de ehhez már Q4 összkerék-meghajtást is adnak alap felszerelésben. Az új változatokról további információ megtalálható az Alfa Romeo hivatalos márka oldalain.  
 

 

2017 Alfa Romeo Stelvio - int -

 
  A csoport magába foglalja a legjobb motor design technológiát a Stelvio meghajtó egységét, amihez tartozik az új generációs teljesen alumínium 4-hengeres motorok közé, amiket az olasz Termoli (benzinmotorok) és Pratola Serra (Dízelmotorok) üzemekben szerelnek össze a kijelölt területeken, csak Alfa Romeo motorokkal, a korszerű folyamatokkal. A két új motor bővíti a Stelvio választékot, ami már tartalmazza a 280 lóerős 2.0 turbófelöltős benzinmotort és a 210 lóerős 2.2 literes dízelmotort, amiket 8-fokozatú automata váltóval szerelnek és Q4 összkerék-meghajtással. Bármelyik opciós választással megfelel az új Alfa Romeo Stelvio napi ingázáshoz, az egyedülálló, izgalmas utazással egyedül vagy cégnél barátokkal és családdal köszönhetően a tökéletes vezetési élménynek, az olasz stílusnak és a rugalmasságnak.  
 

 

Reklám

 
  Az utolsó, de nem utolsó sorban, hogy egybeessen az indulással a két új motorváltozat is, a két hozzáadott tartalom kiegészítve a Stelvio teljes kínálatát, a luxus csokoládé belső színnel és a sportos belsővel, ami tartalmazza az alumínium betéteket, a fekete vonallal, bőr kormánykerékkel és a fűtött bőr sport ülésekkel, amik 6-irányban állíthatóak elektromosan a párna is, de a vezető ülése memória funkciót is kap.  
 

  

2017 Alfa Romeo Stelvio utastere

 
 

 

Reklám

 
 

180 HP 2.2 Diesel

A 180 lóerős 2.2 literes dízelmotor maximális nyomatéka 450 Nm, amit már 1 750-es fordulaton lead, és ez már az első a teljesen új alumínium dízelmotorok között, az új generációs motorokkal az Alfa Romeo-tól. A soros 4-hengeres motor jellemzői a legújabb generációs MultiJet II üzemanyag befecskendező rendszer, az Injection Rate Shaping (IRS) és az üzemi nyomása 2000 barral. Az elektronikusan vezérelt változó geometriájú turbófelöltő kínál korszerű mechanikákat és minimalizálja a reakció időt és ugyanakkor garantálják az előnyöket a hatékonyság értelmében. A legkifinomultabb vezetési kielégítés és kényelmi szintek szintén garantált használattal a kiegyensúlyozó tengellyel. És az innováció a piacon a 180 lóerős 2.2 Diesel motor a felszerelt turbófeltöltő sebesség érzékelővel. A teljesítménye kiemelkedő a 8-fokozatú automata váltóval és hátsókerék hajtással kombinálva, amik mellet a csúcssebessége 210 km/óra és a 0-100 km/órás gyorsulása 7.6 másodpercig tart.

 
 

 

2017 Alfa Stelvio csomagtere alap helyzetben

 
 

200 HP 2.0 Turbó benzinmotor

A 200 lóerős, 2.0 literes szintén turbófelöltős motor a benzines kínálatot bővíti, ami egy 4-hengeres motor és teljesen alumíniumból készítik a karbon hajtótengellyel, és ezt is a 8-fokozatú automata váltóval kombinálták, de itt hátsókerék hajtás helyett a Q4 összkerék-meghajtással. A hozzáadott MultiAir elektro-hidraulikus szelepmozgatással, a jellegzetes jellemzőkkel és a motor tartalmazza a „2 in 1” turbót és a 200 bar nagy nyomású közvetlen befecskendezést, ami szállít különösen lendületes gyorsítást, ami válasz a fordulat tartományon keresztül, hozzáadásban az első osztályú fogyasztással. Az új Alfa Romeo Stelvio 2.0 Turbocharged benzinmotoros modell a nagy erő mellett 330 Nm-es nyomatékot is hoz, amit már 1 750-es fordulattól lead. A 200 lovas változat csúcssebessége eléri a 215 km/órát és a 0-100 km/órás gyorsulásához elég 7.2 másodperc is.

- Kartos Patrik -

2017-05-08, 20:27:04

 
     

 

Reklám

 

 

Reklám

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com
Asztali nézet