MENÜ
     
 

2017 ABT S3 Cabriolet 400 lóerővel

ABT kezelésbe vette a gyengébb sport 3-as Cabriot, az Audi kínálatából az S3 Cabriolet névre hallgató modellt. ABT az S3-hoz készített tuning csomaggal már a csúcssebessége eléri a 265 km/órát. A plusz erő köszönhető az ABT Power S-nek, ami 400 lóerőre (294 kW) emeli teljesítményét és a nyomatékát 500 Nm-re. A teljesítmény növekedéssel a 0-100 km/órás gyorsulása is javult, amihez már elég 4.6 másodperc is.

 
 

2017 ABT S3 Cabrio with 400HP

 
  Az ABT vezérlő egységhez, sportkatalizátort is szerelnek fémcellákkal. Az alap S3 Cabriolet teljesítménye 310 lóerő (228 kW) volt, ami közel 30%-os teljesítmény növelést kapott, és a nyomaték növekedése elérte a hatásos 100 Nm-t is. A másik ABT tuning csomag egy alternatíva azoknak az ügyfeleknek, akiknek nem kell a 400 lóerő, de a gyári teljesítménynél és nyomatéknál többet akarnak, ami szintén tökéletes választás az ügyfeleknek. A kisebb teljesítmény növelő szett is elérhető, amit szintén az ABT Engine Control javít fel alacsonyabb áron. A kisebb teljesítmény növeléssel 370 lóerőre (272 kW) emeli az alap erejét és a nyomatékát 480 Nm-re, amivel szintén nagyobb a hatás. A két pokoli gép opciós Start-Stop nyomógombos ABT indító gombbal is választható.  
 

 

2017 ABT S3 Cabrio

 
 

 

Reklám

 
 

Az erő mellett a felfüggesztésen is javítottak, ami az ABT sport stabilizátor rudakat is tartalmazza az első és hátsó tengelyeknél is. Az S3 Cabriolet több fényt ad az utasoknak és sokkal szellősebb, így sokkal több szabadságot ad a vezetőnek és utasainak a stílusos és kifinomult S3 Cabriolet. Az ABT kínálatából megkapja az ABT sárvédő betéteket az integrált légnyílásokkal, amik sportosabb megjelenést adnak az Audinak. A külsőt még feldobták az ABT felnikkel, amik király megjelenést kölcsönöznek, de az ügyfelek választhatnak a teljes kínálatból a CR, DR és ER-C felni dizájnnal, amik 18”-20” közötti méretekben elérhető design-tól függően. A tökéletes megjelenést még kiegészítik a speciális ABT logo megvilágítással, még az utastérben is.

- Kartos Patrik -

2017-06-05, 21:38:19

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet