MENÜ
   
 

2018 Acura RDX - US

Acura megmutatta megújult RDX modelljét, ami már elérhető az Amerikai kereskedésekben, 35 800 $-os induló árral. A stílusos, gyors és kényelmes RDX még több dinamikus vezetési élményt, még nagyobb helyet (öt felnőttnek) tartalmaz és a hosszú listát a kívánatos opciós kiegészítőkkel, amik között megtalálható az AcuraWatch biztonsági és vezető támogató technológiákkal, és a sima erőteljes V6-os motor, ami már alapfelszerelés része. Az új 2018-as RDX folytatja sikerét a kiegyensúlyozott SUV-ok között, a dinamikus teljesítményével és az alacsony fogyasztásával a szegmensben. A meghajtásról egy 3.5 literes SOHC i-VTEC V6-os motor gondoskodik, a változó henger kezelést használva (Variable Cylinder Management – VCM), ami 279 lóerőt (SAE szerint) és 252 lb-ft nyomatékot termel.

 
 

2017 ACURA RDX (kép csak illusztráció)

 
  A bőséges középső fordulatszám tartományban adja le nyomatékát, az RDX mégis érzékeny hangsúlytalan vezetési jellemző, miközben a Variable Cylinder Management rendszer segít az RDX fogyasztását alacsonyan tartani, az EPA fogyasztási értéke alapján 20/28/23 mpg az első kerék hajtású változatoknál és 19/27/22 mpg az összkerék-meghajtású változatoknál. Az AcuraWatch technológia csomag elérhető, mint önálló opció az alap modellhez, és a Technology Package-vel, és az alap felszerelés része Advantage Package-nél. Acura a közelmúltban felülmúlta a 100 000 db jel a U.S. piacon a járművekkel, amik tartalmazza az AcuraWatch, az RDX-vel a képviselő hozzávetőlegesen 30% ezekkel az eladásokkal.  
 

 

Reklám

 
 

Az RDX AcuraWatch csomag tartalmazza a következőket: Adaptív tempomat (Adaptive Cruise Control - ACC), Ütközés csillapító fékrendszer (Collision Mitigation Braking System™ - CMBS™), Ütközés megelőző figyelmeztetés (Forward Collision Warning - FCW), sávelhagyás figyelmeztetést (Lane Departure Warning - LDW), sávtartó rendszer (Lane Keeping Assist System - LKAS)

Az ügyfeleknél népszerű választás az RDX és nagy testvér az MDX, ami szintén első három közül kettő luxus SUV a fogyasztók körében 35 év alatt. Az RDX megszerezte a 2017 Consumer Guide® Automotive Best Buy Award díjat a Premium Compact Crossover/SUV szegmensben.

- Kartos Patrik -

2017-06-25, 18:27:10

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet