MENÜ
     

 

2017 ABT TT RS-R ROADSTER

Az ABT legújabb alkotása, pont nyári napsütéshez készült, ami kiemelkedően gyors és kiváló nyitott tetővel, ami nem más, mint az új ABT TT RS-R Roadster. A finomhangolás után az ABT Sportline megalkotta a világ legerősebb széria ex gyári 5-hengeresét, a félelmetes 500 lóerővel (368 kW) és 570 Nm nyomatékkal, ami garantálja a még nagyobb vezetési élményt és teljesítményt. A kabrió optimalizált motor vezérlőt kapott, amit kombináltak és fokoztak a stílusos kialakítással a „Summer of the Life (Az élet nyarának)”. Az ABT Power R ingerli a félelmetes hozzáadott 100 lóerővel az Audi TT RS-ek 2.5 literes motorját, lehetővé teszi, hogy a 100 km/órát álló helyzetből 0.5 másodperccel gyorsabban érjük el.

 
 

2017 ABT TT RS-R Roadster

 
 

 

Reklám

 
  „Mi mindig elérjük, a maximum értelmében a teljesítményt a motoroknál," vezérigazgató Hans-Jürgen Abt hangsúlyozza. ” De soha többet, mint ami technikailag racionális. Ebből adódóan, így nincs kockázat a járműveknél, és a vásárlóinknak nem kell kompromisszum, az élvezettel az ABT-tól." Az ABT TT RS-R Roadster kapott jobb rozsdamentes acél kipufogó rendszert dupla kipufogóvéggel, azért hogy a hang tényleg valódi legyen a hozzáadott erővel. Kívül a technikai fejlesztések és számos vizuális változással készült, kívül és belül egyaránt. Példákkal a hozzáadott szénszállal fokozzák a külső megjelenését, ami hozzáteszi a limitált kiadású ABT TT RS-R-hez, amiből csak 50 db készül, valamint elegánsabb és sportosabb megjelenést ad a TT Roadsternek. Más részletek között megtalálható az első légterelő, az első légterelő elemek az ütköző szélein, és az első légterelő ajak hozzáadásával.  
 

 

2017 ABT TT RS-R Roadster

 
  A külső megjelenése még új exkluzív hűtőrács keretet is kap, a piros TT RS-R felirattal, ami szintén utal a TT RS-R különlegességére. További részletei olyanok, mint az oldalsó szoknyák a hozzáadott oldal pengékkel és a több részes hátsó szoknya, amik alkotnak következetesebb kiemeléseket. A befejezéshez pedig 20”-as ABT SPORT GR felniket szerelnek rá fényes feketében. A kifinomult ülésekkel a TT RS-R logóval és a számos jelvény most vár az utastérben is, ami újabb pontok a Roadster exkluzivitásában és eredetiségében. Az ABT LED-ajtó bejárati fényeket is megkapja, amik segítenek megkönnyíteni a beszállást az ABT Audiba, és vetíti az ABT TT RS-R logót az aszfaltra minden alkalommal ajtó nyitáskor. Az ABT TT RS-R Roadster elérhető felszereléssel a várakozásokkal ellentétben, nem felel meg minden igénynek.  
 

 

Reklám

 
 

Az ABT Sportsline széles körűen opciósan elérhető. A katalógus tartalmazza a bőr és Cabron utastér kiegészítőket, valamint a különböző felniket és a carbon sport stabilizátorokat. A szakértők az ABT Individualnál kézben tartják az ügyfelek igényeit, akik ajánlata a szabott kézműves megoldások a modelleknél, amik teljesen egyedülállóak.

Hivatalos fogyasztásai adatai az ABT TT RS-R Roadsternek kombináltan: 8,5-8,3 l/100 km, a CO2-kibocsátási értéke pedig kombináltan 194-189 g/km.

- Kartos Patrik -

Cikk alap: ABT-Sportsline.de

2017-07-30, 15:03:19

 

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet