MENÜ
   
 

2018 Chevrolet Camaro ZL1 1LE

A 2018-as Camaro ZL1 1LE legyőzte a Green Hell-t az új videóban, amiben új rekordot döntött a Camaro a híres Nürburgring Nordschleife versenypályán, a saját köridejét is megdöntve a 20.8 km-es versenypályán a 7 perc 16.04 másodperces köridővel, amivel a Camaro a leggyorsabb a Német versenypályán. A ZL1 1LE viszont az összes autó köridejét nézve csak a 15. helyet kapta meg, ami nem is rossz eredmény olyan autók mellett, mint az első helyen álló NextEV Nio EP a 6:45.90-es körideje mögött, ami már szupersport kategóriás elektromos sportkocsi.

 
 

2018 Chevrolet Camaro ZL1 1LE - a Nürburgingi gyors körén -

 
 

 

Reklám

 
  Az új Camaro rekord a legutóbbi rekord idejét 13.56 másodperccel javult a Camaro ZL1 10-fokozatú automata váltós modell eredményéhez képest. „Futómű állítással nem úgy, mint más jármű a kortárs csoportban, a Camaro ZL1 1LE kihívás a szupersportkocsik körüli világot tekintve költséggel, a konfiguráció vagy meghajtás rendszerrel,” mondta Al Oppenheiser, Camaro chief engineer. “Kárpótol több, mint másodperc/ mérfölddel a Nordschleife versenyen a ZL1 automata után a drámai javulás, és beszél az 1LE’s a fokozott versenypálya jellemzőkkel.”  
 

 

2018 Chevrolet Camaro ZL1

 
  A Camaro ZL1 1LE veszi a Chevrolet pálya központú 1LE örökség még magasabb szinttel, a verseny alapú felfüggesztés beállítással, ami tartalmazza a Multimatic DSSV-t (Dynamic Suspension Spool Valve) az első és hátsó gátlókkal a speciális első merülési síkokkal és a szénszálas hátsó szárnnyal, valamint az exkluzív Goodyear Eagle F1 Supercar 3R nyári abroncsokkal az extrém pálya teljesítmény csomagban, a 650 lóerős LT4 kompresszoros V8-as motorhoz. A Nürburgring Nordschleife pálya köridőt elértük a ZL1 1LE tesztautó felfüggesztése optimális beállításával a pálya teljesítményéhez és a gyári Goodyear abroncsokon futott a Camaro a köridő mérése alatt.  
 

Az új Camaro ZL1 1LE rekord kör videó

 
 

 

Reklám

 
 

“Nehezebben nyomja a Camaro ZL1 1LE, annál több győzelem a versenypályán,” mondta Bill Wise, Camaro ride and handling engineer és a vezető legjobb köre. “Ez kinál teljes kontrollt a bizalommal, hogy ez szállítja körről körre.” A 2018-as Camaro ZL1 1LE (rendelési kódja A1Z) ára 69 995$. Az új modell várható érkezése a kereskedésekben nyárra tehető.

- Kartos Patrik -

2017-08-02, 13:27:07

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet