MENÜ
     
 

2018 Corvette 65th Anniversary

Chevrolet újabb Corvette évfordulót ünnepel, amire készítették a 65th Anniversary Corvette modelleket, amik az új Corvette Carbon 65 Edition-vel jönnek, a 2018 Grand Sport 3LT és a Z06 3LZ modellek alapján.

 
 

 

2018 Chevrolet Corvette Carbon 65 Edition

 
  A limitált modellekből csak 650 db készül globálisan, a jellegzetes Carbon 65 modelleken láthatóak szénszálas külső elemek – mint, az új szénszálas hátsó légterelő és negyed szívó csatorna – az új Ceramic Matrix Gray külső fényezéssel és speciális utastér felszerelés, ami tartalmazza az új szénszálas kormánykerék betétet. „A Corvette egy a legmagasabb szintű név, a Chevroletnél és a sportkocsi történelmi örökségét, amivel kevesen találkozhatnak,” mondta Paul Edwards, U.S. Chevrolet Marketing alelnöke. „ Az új Carbon 65 Edition tiszteletben tartja az örökséget, miközben kínál az ügyfeleknek egy másik egyedi, speciális kiadású modellt, ami személyre a tulajdonosi élmény.”  
 

 

2018 Corvette Carbon 65 Edition

 
 

 

Reklám

 
 

A Carbon 65 Edition csomag (rendelési kódja Z30) tartalmazza:

Elérhető Grand Sport 3LT és Z06 3LZ felszerelésben

Ceramic Matrix Gray külső (kék tető a kabrió változatokon)

Egyedülálló sárvédő csíkok és ajtó grafikák

Fekete felnik megumkált hornyokkal párosítva nyári abroncsokkal (a Cup-stylusú felnik a Grand Sport-on és a Blade stílusúak a Z06-on)

Kék féknyergek

Látható szánszálas hatás, motorháztető rész és a tető (Coupe modellek) vagy tonneau betétek (Convertible modelleken)

Új látható szénszálas légterelő (minden modellen) és a negyed beviteli csatorna (Coupe)

A középső kupak szénszál logóval

Carbon Corvette villám jelvények és külső visszapillantók

Jet Black velúrba csomagolt utastér kék varrással

Szénszálas kormánykerék betét és fényes szénszálas utastér betétek

Verseny sport ülések

Carbon 65 Edition küszöb díszléc

A Corvette Carbon 65 Edition csomag ára lesz $15,000 ás elérhető lesz ezen a nyáron, mellette a maradékkal a 2018 Corvette kínálatban.

 
 

   

2018 Corvette Carbon 65 Edition - külső részletek -

 
  A 2018-as Corvette Stingray modellek is megújulnak, amik már alapfelszerelésnél megkapják a 19”-es felniket elölés a 20”-as méretben a hátsótengelyen, párosítva a nyári abroncsokkal, ami származik a Z51 csomagból, és helyettesíti a korávvi 18”-as és 19”-es alap felniket. A megújulással öt új felni opció is elérhető lesz, ami tartalmazza a Toeque and Motorsport deisgnt, és ezek is nyári abroncsokat kapnak. Valamint a Magnetic Ride Control is kínált, mint önállóan választható opció, és még az utasteret is átdolgozták, ami új színeket kapott a választékba a 2LT felszerelésen.  
 

   

2018 Corvette Carbon 65 Edition - utastér részletek - 

 
 

 

Reklám

 
 

A 2018-as Corvette Grand Sport is megújult, ami már kerámia fékeket kapott, és kínált a Z07 Performance csomaggal, valamint megkapta a Satin Black középső versenycsíkkal elérhető a Heritage Package-vel. A Grand Sport változat is új elérhető utastér színeket kapott a kínálatba.

A 2018-as Corvette Z06 is megújult a kínálatban, ami új választható felnit kapott a Black Z06 felniket sárga csíkkal és a Pearl Nickel Blade design-t, valamint elérhető Grey (szürke) utastérrel.

 
 

  

Az új ünnepi Corvett, ami egyedülálló küszöb díszlécet is kapott

 
 

Az említett változatok mellett mindegyik 2018-as Corvette megkapja már alapfelszerelésnél a HD digitális rádiót, valamint már elérhető lesz hozzá a Performance Data Recorder – Cosworth Toolbox kínál négy kiegészített adat csatornát: egyéni kerék sebesség, egyéni felfüggesztés elmozdulással, fordulási arány és a környezeti levegő hőmérséklet. A javított hátra néző kamera kép jellemzői a magasabb felbontás és a szélesebb látószög, a fokozott Head-Up kijelző elfordítható beállítással. Az új szín a Ceramic Matrix Gray, ami helyettesíti a Sterling Blue színt a külső szín választékban. Az újdonságok között még megtalálható lesz a Spice Red kabrió tető, a Spice Red utastér, ami elérhető a 3LT és 3LZ felszerelés szinteknél. A Jet-Black utastér szín tartalmazza még a szénszálas betétet a kormánykeréken és a fényes szénszálas betétet az utastérben. Az új utastér var csomag színe a piros/sárga/kék, amik szintén az 3LT és 3LZ felszerelésekhez elérhető.

- Kartos Patrik -

2017-08-04, 13:57:11

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet