MENÜ
   
 

 

HU / EN    

 
 

2017 Chevrolet COLORADO ZR2

Chevrolet megkezdte a szállításokat a nagyon várt 2017 Chevrolet Colorado ZR2 pickupra. Az első legyártott pickup truckok szállítása a Wentzville Assembly Center összeszerelő üzemből 40 mérföldre St. Louis-tól (Missouri) pénteken (2017.05.05.). Az ügyfelek, akik a korai megrendeléseket letették velük kezdték a pickup truckok szállítását még májusban. Ez az első tételek között járművekkel a Red Hot Crew Cab, ami felszerelt a 3.6 literes V6-os motorral, és a 8-fokozatú automata váltóval versenyzett Chad Hall-lal a Hall Racing-en. Az új pickup truck készült a verseny debütálására augusztusban a Best in the Desert verseny szériákban. „ A Colorado ZR2 tényleg elkapta a figyelmünket a beépített sokoldalúsággal és a nagy sebességű potenciális off-road Multimatic DSSV gátlókkal” mondta Hall.

 
 

2017 Chevrolet Colorado ZR2

 
 

 

Reklám

 
  „Szeretjük a terepet, a vezetési stabilitást, elindulási és törési szögeket a ZR2-vel, és a velejáró könnyű súly és manőverezhetőséget a midsize csomaggal. Kellene egy nagyszerű platformot építenünk az off-road sivatagi verseny truck-nak.” A következő módosítások a pickup truck-on használva lesz, mint a fejlesztő jármű a versenyekben idén a Best in the Desert szériákban, és beleértve a General Tire Vegas Renoba bemutatóval a FOX-val, ami augusztus 18-án és 19-én volt, valamint a VT Construction Tonopah 250 bemutatóval a Polaris-val október 19-22 között. Ezek az események segíteni fognak a kiváló érvényesítési tesztben a Chevrolet Performance Parts-val a fejlesztett a Colorado-val a tulajdonosok keresnek, hogy testre szabhassák majd a járműveiket, javítva az off-road teljesítményt. “Gyártása a Colorado midsize pickup-nak nagy megtiszteltetés, nem is említve a nagy üzlet a Wentzville üzemben,” mondta Satya Veerapaneni, üzemvezető, GM Wentzville Assembly Center.  
 

 

Az új Colorado ZR2 szállítás alatt

 
  “ A ZR2 segít a Colorado névtáblával, ami a következő szint, és izgatottak vagyunk, hogy szállít egy a nagyon elsőként ezeknek a truckoknak a Hall Racingben. Várjuk követni a teljesítményt a közelgő versenyekben az egész 2017 évben.” A ZR2 hatékonyan a szegmensében, ami kombinálja a fürgeséget és manőverezhetőséget, a közepes méretű pickupokkal egybe foglalva, az új off-road jellemzőkkel és a leg off-roadosabb technológiával minden járműnél a szegmensben. Az alap Colorado-hoz képest, a ZR2 jellemzői az első és hátsó szélesített nyomtáv (3.5 hüvelykkel) és a felfüggesztését megemelték 2.0 hüvelykkel. A funkcionális sziklák hozzá lettek adva a jobb teljesítményhez a sziklák és akadályok felett, és az első és hátsó ütközőket módosították jobb off-road képességgel. Az osztály exkluzív jellemzői tartalmazzák az első és hátsó elektronikus difi zárat, és elérhető dízelmotorral, valamint első off-road alkalmazással a Multimatic Dynamic Suspension Spool Valve (DSSVTM) gátló technológiával.  
 

 

Reklám

 
 

A ZR2 hivatalosan értékesített a kereskedésekben országszerte (USA). Az összekötő díjnyertes Colorado a közepes méretű pickup truckok családjában. Az alap Colorado-t a közelmúltban frissítették a 2017-es modell évre, a teljesen új V6-os motorral és az osztályban exkluzív 8-fokozatú automata váltóval. Mint mindegyik Chevrolet truck-val, a Colorado ZR2 épített tartóssággal gondolatban, beleértve a teljes létraalvázat, a tekercs formázott nagy szilárdságú acél ágyat és a Duralife féktárcsákat.

- Kartos Patrik -

"info: media.gm.com - Chevrolet"

2017-09-04, 09:17:02

 
     
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet