MENÜ
   
 

2018 Chevrolet Equinox - US news

A Crossoverek egyre agilisabbá válnak, amikor leadnak a súlyukból. Az újra tervezett 2018-as Equinox, majdnem közel 400 font súly – kb. 10%-ot vesztett tömegéből – ami sokat javít a rugalmasságán, és jobban reagál, valamint finomabb vezetési élményt nyújt. Kombinált ez a fogyás, a teljesen új karosszériával, ami volt tervezett és optimalizált a csúcsbiztonsági értékeléssel. “Gondolkozz el, mint az alapvető erős tréningen,” mondta Jill Dennis, lead development engineer. “Az új Equinox szerkezet keményebb, még erősebb a hatékony teljesítményben, ami ösztönöz a bizalommal miközben létrehoz több élményt, biztonságot és komfortosabb vezetési élményt.”

 
 

 

2018 Chevrolet Equinox

 
 

 

Reklám

 
  A teljesen új, tömeg hatékony karosszéria szerkezet közepén az Equinox csökkentett tömege, és készül a legtöbb elérhető turbós motor opcióval. A 1.5 literes turbós motor kínál nagy egyensúlyt a hatékony fogyasztásban és a teljesítményben. Azok számára, akik keresnek több erőt, azoknak készül a 2.0 literes turbófeltöltős motor, ami kínál 252 lóerőt (188 kW) és a kiemelkedő 0-60 mph-s (0-96 km/óra) gyorsulása 7.2 másodperc, ami csak becsült érték. Amivel a leggyorsabb Equinox a három választható motor közül. A 1.5 literes turbós motor opcióval elérhető már a kereskedésekben, miközben a 2.0 literes turbófeltöltős motor opcióval csak később lesz elérhető. “A gyorsítástól a kanyarodásig, a 2018 Equinox vezetése ‘lighter-könnyebb,’ ami viszonyítás a nagyobb érzéssel, pontosság,” mondta Dennis. “Ez a dinamika, agilis vezetési élmény gyökeres szilárdságban a teljesen új karosszéria szerkezettel”  
 

  

2018 Chevrolet Equinox - tágas utastére - 

 
 

Könnyebb, merevebb és erősebb szerkezet

Biztonság — A stratégiai elhelyezkedés a nagy szilárdsággal és az ultra nagy szilárdságú acél a karosszéria szerkezetben, az alapozás az erős “safety cage – biztonsági ketrec” az utasoknak. Ez kiegészített az Equinox korlátozás rendszerekkel, és más alap és elérhető biztonsági jellemzőkkel és energia kezeléssel az eseményen a balesettel és segít megvédeni az utasokat.

Vezetés és kezelhetőség — Az új generáció futómű rendszer tuningot is kapott, amit a merevebb karosszéria szerkezet engedélyezett, és a mérnökök összpontosítanak jobban a vezetési kényelemre a finom hangolt vezetési és kezelési jellegzetességgel, a nagyobb pontosságért. Ez szintén támogatja a kemény szerelést első és hátsó felfüggesztés bölcsők 6 ponton egymástól a karosszérián, ami tovább fokozza a fürgeségét és fogékonyságát.

 
 

  

2018 Chevrolet Equinox - OnStar -

 
 

 

Reklám

 
 

Csendesség és finomítás — A merevebb karosszéria szerkezet jobban csökkenti a zajt és rezgést, valamint csendesebb, simább utazás biztosít. Segítve gátolni a zajt és rezgést az utakon, kevesebb hangelnyeléssel és más hangelnyelő anyagok hozzájárulnak az Equinox-hoz az átfogó súlyveszteséggel.

Üzemanyag hatékonyság — Alacsonyabb súly készít a különbséget a fogyasztásban, és a 2018 Equinox szállít az EPA értékek a 32 mpg és 29 mpg országúton, illetőleg, az alap 1.5 literes turbó és a 2.0 literes turbó benzinmotorok (FWD modellek). Az Equinox új 1.6 literes diesel modellt kínálja a GM-becsült értéke 40 mpg országúti fogyasztással. A 2018 Equinox karosszéria szerkezet design volt optimalizált a kevert anyag stratégiával, az erővel és az alacsony súllyal. Az Equinox karosszéria szerkezete több, mint 80 %-a magas minőségű acélból készül, a nagy szilárdságú acél, amely közel 20 %. A kevert anyag design stratégia alkalmazott készült a 2018-as Equinox nagyobb érzékenység, kifinomult és hatékonyan használt teljesen mostanában bemutatott Chevrolet autók és crossover-ek, a Malibu-tól és a Bolt EV-től a 2018 Traverse-ig.

Chevrolet, hírek, amerika

- Kartos Patrik -

2017-09-08, 00:06:17

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet