MENÜ
   
 

 

HU / EU  

 
 

2018 Chrysler 300, még frissebb formában

Chrysler felfrissítette 2018-as modell évre a márka ígéretes 300-as modelljét, ami mára ikonikussá vált és elegáns design-t kapott, a világszínvonalú teljesítménnyel, hatékonysággal és minőséggel. Az ajánlat a kategória exkluzív innovációira és a fejlett technológiával, a 300-as tartalmazza a Uconnect 4 rendszert Apple CarPlay-jel és az Android Auto-val, a javított jellemzőkkel és a díjnyertes kezelő felülettel. A TorqueFlite 8-fokozatú váltó szállít 30 MPG-s országúti fogyasztást, amikor párosított a 3.6 literes Pentastar V6-os motorral, és ezzel jön alapból minden modell.

 
 

  

2018 Chrysler 300C

 
  A megújult Chrysler 300 elérhető lesz Touring, Touring L, 300S és Limited felszerelés szintekkel a szegmens legfejlettebb összkerék-meghajtás (AWD) rendszerével, ami zökkenőmentesen beavatkozik minden sebességnél az optimális tapadás érdekében, a vezetési körülményektől függően, vezetési stílus és út felület alapján. Az alap 300C és 300S elérhető az 5.7 HEMI V8-assal, ami 363 lóerőt termel a legerősebb V8-as motorral az osztályban. A számos stílus csomaggal, a meglepő design-val és a kifinomult utastérrel, a Chrysler 300 Amerika nagy és feltűnő sedanja.  
 

 

Reklám

 
 

2018 Chrysler 300 részletei

Chrysler pozícionálja a 300 modell kínálatot a Touring, Touring L, 300S, Limited és a 300C felszerelés szintekre, hogy jobban összehangolja a teljesen új Chrysler Pacifica-val. Az új belépő szint a Touring modell, amit kínálnak szövet belsővel és 17”-es alu. felnikkel. Limited modellek már 20”-as alu. felniket kapnak, és most a Mocha bőr belső opciósan elérhető lesz a Limited és 300C modellekhez. A 2018 300C modellek jönnek az 5.7 literes HEMI V8-assal, ami kínálja a kategória legjobb V8 teljesítményét és nyomatékát A megújult modell, új elérhető opciós tartalmakat is kap, mint a Sport Appearance Package és a Chrome Appearance Package csomagok a Touring modellekhez.

 
 

  

2018 Chrysler 300S HEMI

 
  Az ügyfelek választhatnak a megújult 300S modellekhez BeatsAudio rendszert és Alloy Package csomagot. Az audio rendszer kínálatban megtalálható lesz a Harmann Kardon prémium audio rendszer is, ami több prémium és luxus modellhez is elérhető más márkáknál is, de a Chryslerhez még elérhető navigáció, elektromos árnyékoló, két részes napfénytető, amik a Limited felszerelését bővítik opciósan. Az említetteket választhatjuk a 300C-hez is, amihez még pluszban elérhető lesz a Sun/Sound/Nav csomag is. A megújulással új választható színek is jönnek a kínálatban, amik tartalmazzák az új Green Metallic Clear Coat és az Ocean Blue Metallic Clear Coat fényezéseket, az opciós listát bővítve.  
 

  

2018 Chrysler 300S Appearance csomaggal

 
  Az osztály exkluzív TorqueFlite 8-fokozatú automata váltó alap mindegyik modellnél, ami szállítsa az osztály legjobb V6-os országúti fogyasztását, plusz a legjobb kategóriájában a V6 és V8 vezetési hatótávval. Mindegyik Chrysler 300 V6 modell elérhető a szegmensben a legjobb technológiailag fejlett összkerék-meghajtással (AWD), ami tartalmazza a szegmens exkluzív aktív átviteli rendszerét és az első tengely szétkapcsolási rendszert, így javítva a valós fogyasztást. Ez a fejlesztett AWD rendszer zökkenő mentesen vált a hátsókerék-hajtás (RWD) és AWD hajtás között, a vezető beavatkozása nélkül maximalizálva az üzemanyag fogyasztást. A Chrysler 300S kínál sportosabb, atlétikusabb és fiatalos megjelenést felszerelésében, ami szintén megkapja az egyedülálló 300 lóerős Pentastar V6-os motorhoz, a kormány váltófüleket és a sport módot, plusz a teljesítmény felfüggesztést, a sötétített utastér kiegészítőket, a 20”-as Hyper Black felniket, a bőrbe csomagolt sport üléseket, az exkluzív Piano Black utastér kiegészítőket és az elérhető 10-hangszórós BeatsAudio rendszert.  
 

 

Reklám

 
  A sportos 300S mellett a csúcsmodell a 300C lesz, ami már exkluzív Platinum Chrome kiemeléseket kap, az elegáns megjelenéshez, amihez tartoznak még a 20”-as polírozott alu. felnik, a sport mód, a váltófülek, az elérhető two-tone Indigo/Linen (fekete és Mocha szintén elérhető) utastér kárpit. A szegmens exkluzív mélyen steppelt és perforált Nappa bőr üléseket és az ajtó elemeket, valamint a kézzel csiszolt természetes tiszta fát, Francia kiemelő varrást és bőrbe csomagolt kormánykeréket is megkapja a csúcsmodell, plusza kormánykerék króm gyűrűt is kap. A választható Sport mód a Chrysler 300 jellemzőit befolyásolja, mint számos tesztelt más modellben is, valamint a teljesítményét a Chrysler 300S és 300C modelleknek, csökkentett váltási idővel kiegészítve, ami 400 milliszekundumról 250 milliszekundumra javul, a növelt motor és fojtószelep érzékenység, a feszesebb kormányzás érzés mellett, valamint az AWD „on” (it off) az AWD modellek dinamikáját is javítja.  
 

   

2018 Chrysler 300C & 300S interior

 
  A vezetők, akik meg csak több teljesítményt akarnak a 300C modelltől, azok választhatják a legendás 5.7 literes HEMI V8-as motort is, a Fuel Saver Technology-vel, ami alap a 2018-as modelleknél, és szállít a V8-as motor 363 lóerőt és 394 lb.-ft. nyomatékot, amivel a 0-60 MPH-s (0-96 km/óra) sprintet kevesebb, mint 6.0 másodperc alatt teljesíti és a kategóriájában a legjobb V8-as levezethető távval rendelkezik, az EPA mért értékei alapján (város/országút/átlag - 16 MPG/25 MPG/19 MPG) A Chrysler 300 kínál 360°-os távlat nézetet a SafetyTec Plus Group’s Full-speed Forward Collision Warning-gal – plusz tartalmazza az Adaptív tempomatot teljes megállás funkcióval, a sávelhagyásra figyelmeztetést sávtartós asszisztenssel, a holttér monitort, a hátsó keresztforgalom érzékelést és még további hasznos támogató rendszert. A vezetők, akik többet akarnak a kezelhetőségi képességtől, azok a teljesítmény hangolt felfüggesztést is megkapják, ami növelt rugó arányt, teljesítmény hangolt kormányzást és perselyeket, nagyobb stabilizátor rudakat (V8-as motorral szerelt változatnál) és a Goodyear Eagle F1 három szezonos abroncsokat kérhetik a hátsókerék hajtású Chrysler 300S modellekhez.  
 

    

2018 Chrysler 300C és 300S utastér részletek

 
 

 

Reklám

 
 

Modell kínálat

2018 Chrysler 300 kínálat áll 5 modell: 300 Touring (RWD/AWD), 300 Touring L (RWD/AWD), 300S (RWD/AWD), 300 Limited (RWD/AWD), 300C (RWD)

Színválaszték

Billet Silver Metallic Clear Coat, Bright White Clear Coat, Ceramic Gray Clear Coat, Gloss Black Clear Coat, Granite Crystal Metallic Clear Coat, Green Metallic Clear Coat (NEW) (late availability), Maximum Steel Metallic Clear Coat, Ocean Blue Metallic Clear Coat (NEW) (late availability), Redline Red Tri-coat Pearl, Velvet Red Pearl Coat

Utastér színek

Black, Black/Linen, Black/Caramel, Black/Smoke, Mocha (NEW), Indigo/Linen

- Kartos Patrik -

2017-09-14, 16:06:57

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet